Fantastyval leed onder het weer

Desondanks succes voor Celtica Publishing

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Natuurlijk, Fantastyval hád veel beter gekund als de weergoden gunstiger gestemd waren geweest. Maar ondanks het bij vlagen nare weer en dientengevolge een tegenvallend bezoekersaantal, was het weekend voor Celtica Publishing een succes. Van zowel Het duistere pact als Vooravond van Armageddon is een goed aantal boeken verkocht. Bovendien heeft boekhandel Het Verboden Rijk te Oosterhout er een aantal meegenomen om in de winkel te leggen! Ook de mooie poster zal daar een plekje krijgen.

Helaas heb ik van het festival zelf weinig meegekregen. Als je alleen bent, zoals ik deze keer was, moet je nu eenmaal op je kraam letten. Die kraam stond in een schuur, gelukkig droog dus en weinig last van de wind. Tegenover mij was de kraam van SF Terra en NCSF, goed voor de broodnodige gezelligheid. Parelz was vlakbij en naast mij stonden de mensen van de Hobbitstore die onder andere prachtige Lord of the Rings zwaarden verkochten.

Zelf vind ik een weekend als dit is pas echt geslaagd als ik bijzondere mensen ontmoet en dat is ook deze keer weer gelukt. Bekenden, zoals het vriendenclubje van de voormalige Verhalensite en Bep van de Laar, Epica-fan in hart en nieren, en Sophia Loch die zo'n mooie recensie van Het duistere pact had geschreven. Maar ook een aantal onbekenden zal ik niet licht vergeten. Zoals de Oekraïnse jonge vrouw van de Hobbitstore. Ze woonde pas twee jaar in België, maar sprak de taal al heel goed. Net als ik was ze weg van de paarden; vooral een minipony met vleugels had haar aandacht! Dan was daar nog de violiste die de zon tevoorschijn toverde met de prachtige klanken uit haar instrument. En de voormalig leraar die wel zou willen lezen maar die er het geduld niet voor kan opbrengen. Toch heeft hij lange tijd met me gepraat over lezen en schrijven en wat een mens drijft. En tot slot het onbekende spookje, dat genoot van de wind, spelend met zijn kostuum en zeker vijf minuten bijna roerloos op het pad bleef staan. Alsof hij wachtte op het moment dat ik hem op de foto zette.

Gebruikte Tags: , , , , , ,

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/entry/10/fantastyval-leed-onder-het-weer/celticapublishing