Elf Fantasy Fair in Arcen was gezellig

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Elf Fantasy Fair (EFF) in Arcen was buitengewoon gezellig en wonder boven wonder zat het weer goed mee. Zoals het hoort bij een evenement als dit was er een keur aan mooie mensen aanwezig in de meest prachtige uitdossingen. EFF is de gelegenheid bij uitstek voor iedereen die zijn of haar fantasie wil laten spreken. Zien en gezien worden en elkaars voorkeuren en interesses delen, daar draait het allemaal om.

Rianne Lampers deelde een ruimte in het Vampire Castle onder andere met fantasieschrijfster Mel Hartman, bekend van de serie De Fantasiejagers, en met Rona Kreekel, schrijfster van de historische roman Rochette uit Duinkerken. Een deel van de tijd werd gebruikt voor het uitwisselen van kennis, verder werd er volop gepraat met liefhebbers van het fantastische genre.

Zakelijk gezien had het beter gekund, desondanks heeft Celtica Publishing redelijk wat boeken verkocht en volop flyers meegegeven aan geïnteresseerden. Alles bij elkaar is Celtica Publishing met de deelname aan dit evenement weer een ervaring rijker.

Gebruikte Tags: , , , , , , , , ,

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/entry/13/elf-fantasy-fair-in-arcen-was-gezellig/celticapublishing