Celtica Publishing blikt vooruit op 2012

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

In april 2011 ging uitgeverij Celtica Publishing van start en eind juni kwamen de eerste twee titels op de markt. De horrorserie Kronieken van de Nieuwe Tijd van Rianne Lampers is goed ontvangen. Lezers vragen nu al wanneer het derde deel uitkomt en dat is natuurlijk een goed teken! Ze zullen echter nog wat geduld moeten hebben. Er wordt aan gewerkt, maar wanneer deel drie klaar is voor publicatie zal pas laat in het jaar bekend worden.

Naast de Kronieken van de Nieuwe tijd publiceerde Celtica Publishing begin december 2011 Het Hemelse Rijk, geschreven door Christophe Vermaelen. Met deze derde roman laat de uitgeverij zien serieus bezig te zijn zichzelf op de kaart te zetten.

Celtica Publishing zal in 2012 een spannende fantasyroman uitbrengen die zich afspeelt in een tijd ver voor de onze. Het verhaal is geschreven door de Vlaamse auteur Peter van Rillaer, verhalenverteller pur sang. Hij neemt de lezer mee op een onvergetelijke reis. De cover voor de roman die naar verwachting in oktober zal verschijnen, wordt ontworpen door de veelzijdige illustrator Melchior van Rijn.

Naast deze roman heeft de uitgeverij twee veelbelovende manuscripten in handen. Zodra hier meer over bekend is, wordt dit hier gepubliceerd.

Verder wordt er gewerkt aan een verhalenbundel en aan luisterboekuitgaven van de inmiddels uitgegeven titels.

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/entry/19/e-2012/celticapublishing