Speciale zomeraanbieding!

Kronieken van de Nieuwe Tijd voor slechts € 25,00!

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Het is zomer, al lijkt het buiten af en toe wel herfst... Maar of het nu mooi of slecht weer is, lezen kan altijd. Daarom heeft Celtica Publishing in de maand juli een speciale aanbieding die garant staat voor kippenvel: deel 1 en 2 van de Kronieken van de Nieuwe Tijd samen voor slechts € 25,00!

Bestel via het Bestelformulier Aanbieding Kronieken van de Nieuwe Tijd en vermeld bij boodschap dat je gebruik wilt maken van de aanbieding. Let op: de uitgeverij neemt de helft van de verzendkosten voor haar rekening.

In Het duistere pact ontmoeten we de eenzame Monique Uytenbroek. Zij raakt in de ban van de robe en sieraden die ooit van een verre tante, genaamd Eloise, waren. Voor haar gevoel schenken ze haar macht zoals ze die nooit eerder heeft gekend.

Als haar moeder een ongeluk krijgt en in coma in het ziekenhuis komt te liggen gaat ze samen met Theo, de vriend van haar moeder, naar het Eloises voormalige Huis te Sluis. Monique heeft een hartgrondige hekel aan Theo en ziet haar kans schoon zich van hem te ontdoen. Vanaf dat moment ontpopt het verhaal zich van een voorzichtige thriller tot regelrechte horror...

In Vooravond van Armageddon pakken we de het verhaal op waar het geëindigd was. Monique en haar vriend Roel smeden samen snode plannen. Vervolgens maken we kennis met Sandra Heuvelman en Aimée Meijer. Het zijn drie verhaallijnen die los van elkaar lijken te staan. Langzaam maar zeker kruipen ze echter naar elkaar toe.

Ogenschijnlijk gewone mensen blijken dit niet te zijn en zonder te beseffen wat er werkelijk aan de hand is, raken zij verwikkeld in op nachtmerries gelijkende situaties. Sandra, Theo en Aimée zijn getuige van het ontbranden van de strijd tussen Licht en Duisternis. Een strijd die verder smeult als een ondergrondse veenbrand, klaar om de mensheid ongemerkt in de as te leggen...

De horrorserie Kronieken van de Nieuwe Tijd is geschreven voor de doelgroep vanaf puberleeftijd tot en met volwassenen en is zowel in papieren versie als e-book verkrijgbaar. Beide boeken worden toegestuurd op een handige USB-stick voor € 18,95. Wil je liever alleen de e-books? Vraag het de uitgever!

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/entry/25/speciale-zomeraanbieding/celticapublishing