F.A.C.T.S. - 20 en 21 oktober in Gent, België

Celtica Publishing is van de partij!

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Eén weekend per jaar wordt de beurs F.A.C.T.S georganiseerdd door Con-Fuse bvba, een organisatie die science fiction, fantasy, comics, Japanese animatie en manga promoot. Dit jaar vindt F.A.C.T.S. plaats op 20 en 21 oktober, als vanouds in de Flanders Expo te Gent, België. Gedurende dat weekend creëert Con-Fuse bvba een forum voor alle liefhebbers van het fantastische genre. Aangezien Celtica Publishing op dit moment twee fantastische, Vlaamse schrijvers in haar fonds heeft, is dit een evenement waar de uitgeverij niet mag ontbreken.

F.A.C.T.S is een spectaculair evenement dat bruist door een scala aan activiteiten. Zo vind je er een video game zone, card game demonstraties, model kit demonstraties, zwaardgevechten en Q & A met de aanwezige acteurs. Verder is er een fantastische cos’play competitie met heel wat gekostumeerde bezoekers. Er komen meer dan 120 dealers uit onder meer België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten die elke verzamelaar de gelegenheid bieden om zijn of haar collectie aan te vullen. Bekende comictekenaars zullen acte de présence geven, zo ook bekende acteurs. Op de website van F.A.C.T.S. vind je de lijst met gasten die dit jaar verwacht worden.

Tussen al dit "geweld" zul je ook Celtica Publishing en illustrator Melchior van Rijn vinden. Rianne Lampers, schrijfster van de Kronieken van de Nieuwe Tijd deel 1 en deel 2 zal er zijn samen met de schrijvers Christophe Vermaelen en Peter van Rillaer. Christophe zal gesigneerde exemplaren van Het Hemelse Rijk aanbieden en Peter zal er zijn eersteling Ishtar en het lot van de wereld zal presenteren.

Woon je in Vlaanderen of Nederland? Kom dan naar F.A.C.T.S. op 20 of 21 oktober!

Gebruikte Tags: , , , , , , , , , ,

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/entry/26/facts-20-en-21-oktober-in-gent-belgie-1/celticapublishing