Stephen King Fanclubdag 10 november 2012

Celtica Publishing is van de partij!

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Op 10 november 2012 is de tiende Stephen King Fanclubdag. Dit griezelig gezellige evenement vindt plaats in 't Veerhuis te Nieuwegein. In de voorverkoop kost een ticket slechts € 5,00 per persoon voor de hele dag. Koop je je ticket op de dag zelf, dan kost het je € 7,50.

Hoewel de hoofdrol weggelegd is voor Stephen King, is de fanclubdag veel meer dan een evenment rondom de beroemdste horrorschrijver van de wereld. Er wordt ook volop aandacht besteed aan Nederlandse schrijvers, vooral die in het fantastische genre. Diverse schrijvers zullen aanwezig zijn om hun boeken te signeren, of om gewoon een fijn gesprek mee te voeren. Rianne Lampers van Celtica Publishing is erbij, samen met Bert Muns, Jack Lance, John Brosens, Joris van Leeuwen (J. Sharpe), Rick Raven, Theo Barkel, Anthonie Holslag en last but not least Thomas Oldeheuvelt.

Lees hier de speciale fanclubeditie van Kings Things waarin van elke schrijver die aanwezig zal zijn een boekrecensie te vinden is.

Er is ook een loterij en in de prijzenpot zitten onder meer boeken van de genoemde auteurs. Zie voor uitgebreide informatie, inclusief route-informatie naar 't Veerhuis, de website van de Stephen King Fanclub.

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/entry/31/stephen-king-fanclubdag-10-november-2012/celticapublishing