Inspirerende plannen en mooie recensies

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Nieuws

Het gaat goed met Celtica Publishing! De huidige uitgaven worden graag gelezen en er zijn plannen om het fonds dit jaar uit te breiden met nog eens drie uitgaven.

De vriend van de koningDe eerste te verschijnen uitgave is De vriend van de koning van Rianne Lampers. De cover van het boek, dat tijdens Keltfest voor het eerst te koop zal zijn, is ontworpen door kunstenaar Melchior van Rijn.

Celtica Publishing meldt verder vol trots dat er drie getalenteerde, nieuwe schrijfsters aan het fonds zijn toegevoegd, namelijk Femke de Vos, Evi F. Verhasselt en Patty van Delft. Dit drietal zal dit jaar, danwel in het eerste kwartaal van 2014, debuteren met een fantasyroman.

Celtica Publishing gaat allereerst aan de slag met het eerste deel van het epische fantasyvierluik Het rijk Riona, geschreven door de Vlaamse Femke de Vos.

Het volgende boek dat Celtica Publishing zal uitbrengen, is van de eveneens Vlaamse Evi F. Verhasselt. Zij is de schrijfster van de humoristische, maar ook uitermate meeslepende fantasyroman De Tranen van Tataneh.

Het volgende boek op de lijst is deel één van een fantasytrilogie over draken, geschreven door de Nederlandse schrijfster Patty van Delft. De trilogie is allereerst bedoeld voor young adults, maar zal ook door volwassen liefhebbers van drakenverhalen niet te versmaden zijn.

Binnenkort verschijnen de biografieën van de nieuwe schrijfsters op de website. Houd Celtica Publishing dus in de gaten, ook voor nieuws over de te verschijnen uitgaven. Dan kan natuurlijk ook via de Facebookpagina van de uitgeverij. Als je die pagina Liked, zie je het nieuws vers van de digitale pers!

Recensies

In nummer 236 van SF Terra en op de website van Planet Aeon vind je twee mooie recensies van Ishtar Roodrug en het lot van de wereld van Peter van Rillaer. Alleen staat in de recensie van SF Terra dat het boek in de IK-vorm is geschreven, en dat is niet het geval.

In het eerste nummer van 2013 van Holland SF vind je een minstens zo mooie recensie van van Bizarre verhalen van Rianne Lampers.

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/entry/42/inspirerende-plannen-en-mooie-recensies/celticapublishing