Win een boek op de Antwerp Convention

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Op 28 april 2013 vindt in de Antwerpen Expo de enige echte beurs plaats op horror-, fantasy- en sf-gebied: de Antwerp Convention. Er zal van alles te beleven en te koop zijn, van computer & board games en speelgoed tot en met comics, literatuur en films. Voor de schrijvers in het fantastische genre is ruimte ingericht en daar mogen Celtica Publishing en haar schrijvers natuurlijk niet bij ontbreken.

Speciaal voor de Antwerp Convention stelt Celtica Publishing van elk boek dat zij tot nu toe heeft uitgegeven één exemplaar beschikbaar. Je kunt een boek winnen door voor slechts € 0,50 een kaartje te kopen (waar als extra'tje iets lekkers bij hoort) en te raden uit welk boek de daarop geschreven passage hoort. Is dat een boek van Celtica Publishing en je raadt het goed? Dan win je het boek en krijgt het geheel gratis mee!

Tijdens de beus zal De vriend van de koning in de voorverkoop beschikbaar zijn. Als je het boek niet wint, kun je het natuurlijk ook gewoon kopen, voor € 17,50. Zowel coverartist Melchior van Rijn en schrijfster Rianne Lampers zijn aanwezig om te signeren. Ook schrijver Peter van Rillaer kun je er ontmoeten en een gesigneerd boek van kopen. Helaas kan Christophe Vermaelen er niet bij zijn, maar aankomend debutant Evi F. Verhasselt is wel van de partij.

Gebruikte Tags: , , , , , , , , ,

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/entry/43/win-een-boek-op-de-antwerp-convention/celticapublishing