Van Antwerp Convention naar Keltfest op 11 en 12 mei 2013

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

De Antwerp Convention was een leuke, levendige beurs. Het is steeds opnieuw een feest om te kijken naar mensen die zich uitdossen in de meest uiteenlopende outfits, van Spiderman, Star Trek fleet crew, aliens en R2D2 tot en met cosplayers, elfen en zombies. Zelfs Psy liet zich er zien!

In "writers' lane" stonden diverse schrijvers in het fantastische genre met hun boeken. Zo waren Adrian Stone aanwezig, Thomas Olde Heuvelt, Mel Hartman, Joris van Leeuwen, Anthonie Holslag, Peter van Rillaer, Rianne Lampers en anderen. De sfeer was goed en ook zakelijk ging het Celtica Publishing voor de wind. De Kronieken van de Nieuwe Tijd vinden inmiddels gretig hun weg naar het Vlaamse publiek, hopelijk naar volle tevredenheid van de lezers.

Het volgende evenement dat op het programma staat, is Keltfest in Dordrecht op 11 en 12 mei 2013. Celtica Publishing zal daar aanwezig zijn samen met illustrator Melchior van Rijn. We hopen op de gunst van de weergoden, dus volop zon en publiek. Heb je zin in een fantastisch festival en wil je De vriend van de koning kopen? Dan is dit dé gelegenheid ervoor!

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/entry/44/van-antwerp-convention-naar-keltfest-op-11-en-12-mei-2013/celticapublishing