Keltfest 2013: koud en nat, maar wel gezellig

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Voor het eerst deelden Melchior van Rijn en Celtica Publishing dit jaar een kraam tijdens Keltfest. Het was een gezellig evenement op een fijne locatie, waar we zeker nog eens terugkomen. Maar... Wat was het koud en nat! Vooral op zaterdagochtend vormden de regenbuien een probleem, want hoe presenteer je boeken, posters en kaarten met al dat vocht? Gelukkig brak regelmatig de zon door en werd het naar de middag toe minder nat. De zondag begon redelijk, al was het fris. Maar al gauw bleek dat de zon alleen 's ochtends even van de partij was én vanaf 18.00 uur, wat helaas het uur van sluiting was. Toch was het een geslaagd evenement.

De vriend van de koning vond gretig aftrek, iets waar de cover absoluut een grote rol in speelde. Melchior van Rijn heeft hiermee weer een fraai kunstwerk afgeleverd.

Het spel met de lootjes was succesvol. Op zaterdag kreeg een winnaar een exemplaar van Het duistere pact mee en op zondag ontving een ander Het Hemelse Rijk. Hopelijk beleven beiden plezier aan het lezen van hun prijs.

Het volgende evenement dat voor Celtica Publishing op de kalender staat, is het Rapalje Midzomerfestival in Stadspark Groningen op 1 en 2 juni 2013. Woon je in het noorden van het land, dan is dit een festival dat je niet mag missen. Kom langs om een van de fantastische uitgaven van Celtica Publishing te kopen. Of speel mee, koop een lootje en win een boek!

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/entry/46/keltfest-2013-koud-en-nat-maar-wel-gezellig/celticapublishing