Magic Fair op 14 juli 2013, Kasteel Limbricht

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Op 14 juli 2013 vindt in Limburg, op het terrein van Kasteel Limbricht, de Magic Fair plaats. Het is alweer de 7de editie maar de eerste jeer dat Celtica Publishing in de persoon van schrijfster Rianne Lampers aanwezig zal zijn. Heb je De vriend van de koning nog niet, Bizarre verhalen of Het duistere pact en Vooravond van Armageddon? Dan is dit je kans om een - al dan niet gesigneerd - exemplaar te kopen! Deel 1 en 2 van de Kronieken van de Nieuwe Tijd zijn als aanbieding samen verkrijgbaar voor slechts € 25,00 in plaats van € 27,50.

Natuurlijk zullen ook Het Hemelse Rijk en Ishtar Roodrug en het lot van de wereld, de boeken van Christophe Vermaelen en Peter van Rillaer te koop zijn. De schrijvers zijn er helaas niet bij. Als je hen wilt ontmoeten, dan is het nog even wachten op de Razor Reel Fantasy-, Boeken en Filmbeurs in Brugge op zondag 27 oktober 2013.

Celtica Publishing zal ook de boeken van CPRomance bij zich hebben. Dus ben je benieuwd naar de gedichtenbundel Splinters van Ivette Bens, of wil je Ongeschreven akkoorden van Marian Kramer hebben? Dat kan! Er is zelfs een leuke aanbieding van het laatste boek, samen met Eenzame hoogte, het eerste boek van Marian Kramer, voor slechts € 25,00.

Dit jaar staat Magic Fair in teken van de Slang van de Chinese dierenriem. Het teken van de Slang zal o.a. te zien zijn in de slangenspeurtocht, snake-ty maken door de Nostalgische Nonnenvot, fantasie slangen leren schminken met het Glimlachpaleis en Serpentias Salonneke met slangenspulletjes en slangenspelletjes.

De bands Seed en Shireen zullen voor muziek zorgen. Ook Bertien van Oppen zal voor muzikale omlijsting zorgen en wel op de binnenplaats van het kasteel met een speciaal Magic Fair lied.

Er is dit jaar een apart veld voor parkeren. Dit betekent voor de bezoekers dat zij via de Allee naar het kasteel moeten rijden. Vanuit het dorp zal het Kasteel niet bereikbaar zijn. Gelieve hier rekening mee te houden.

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/entry/49/magic-fair-op-14-juli-2013-kasteel-limbricht/celticapublishing