27 oktober 2013 - Bryggias Fantasy-, Boeken- en Filmbeurs

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Bryggias - fantasybeursOp zondag 27 oktober 2013 vindt Bryggias plaats, de tweede editie van de Fantasy-, Boeken- en Filmbeurs in de Brugse Beurshal. Tijdens dit evenement zal de Beurshal van het prachtige Brugge, België, volledig ondergedompeld worden in een fantasysfeer. De toegang is gratis! - waar vind je dit tegenwoordig nog? Dus heb je zin in een letterlijk fantastisch weekendje weg? Kom dan - net als Celtica Publishing - op 27 oktober naar Brugge!

Celtica Publishing maakt van deze gelegenheid gebruik om haar nieuwste titel te lanceren: De Tranen van Tataneh. Deze humoristische en ontroerende fantasyroman van de Vlaamse schrijfster Evi F. Verhasselt zal tijdens Bryggias voor het eerst te koop zijn. De schrijfster zal zelf aanwezig zijn om haar boek te signeren.

Ook de Vlaamse schrijvers Christophe Vermaelen van Het Hemelse Rijk en Peter van Rillaer van Ishtar Roodrug en het lot van de wereld zullen er zijn.

Celtica Publshing heeft voor deze gelegenheid twee mooie beursaanbiedingen:
De drie hierboven genoemde Vlaamse titels samen voor slechts € 35,00 in plaats van € 45,00 en
Het duistere pact
en Vooravond van Armageddon, delen 1 en 2 van de Kronieken van de Nieuwe Tijd, samen voor slechts € 20,00 in plaats van € 25,00.

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/entry/52/27-oktober-2013-bryggias-fantasy-boeken-en-filmbeurs/celticapublishing