Leuke Midwinterfair

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

MWF 2013 - Evi Verhasselt en broer SamAfgelopen weekend was het zover: de Midwinterfair in Archeon. Dit is steeds weer een gezellige fair, met volop te zien en te beleven voor liefhebbers van fantasy en historie. Net als in voorgaande jaren was er een keur aan kramen met leuke hebbedingetjes, waaronder ook Celtica Publishing met alle boeken, dus ook die van CPRomance. We hadden een plek in de paviljoentent, naast een kraam waar heerlijke mede verkocht werd, uitkijkend op een kunstenaar met schilderijen en met achter ons het podium waar bijna heel de dag muziek gebracht werd.

De zaterdag verliep helaas wat slap. De muziek viel tegen en het was net alsof dat zijn weerslag had op het bezoekende publiek. De zondag daarentegen was geweldig. Al direct na de opening vulde de tent zich met geïnteresseerden. En zodra de eerste band van zich liet horen, zat de sfeer er goed in. Stilzitten was er niet meer bij, ook niet voor menige standhouder.

Evi Verhasselt vertelde vol vuur over haar fantasyroman De Tranen van Tataneh en signeerde haar boek voor de kopers. Later op de dag voegde haar broer Sam, met wie zij weer terug zou rijden naar Antwerpen, zich bij haar.

Ondanks de slappe zaterdag, was de Midwinterfair toch een succes. Celtica Publishing wenst alle kopers veel leesplezier toe!

Gebruikte Tags: , , , ,

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/entry/62/leuke-midwinterfair/celticapublishing