Kerstcadeaus koop je bij Boekhandel Het Verboden Rijk

De leukste boekhandel van Oosterhout NB

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Boekhandel Het Verboden RijkKerstmis staat voor de deur en dat betekent: cadeautjes! En wat is er nu leuker om te geven of te krijgen met kerst dan boeken, die je helpen om de donkere dagen door te komen? Flesje wijn erbij, of een warme kop koffie of thee, lekker in de hoek van de bank kruipen en je laten meevoeren naar verzonnen werelden... Celtica Publishing heeft boeken die uitstekend geschikt zijn om even helemaal weg te zijn van de "rat race". Geen kantoor of werkplaats, maar draken en tovenaars en échte magie.

In Boekhandel Het Verboden Rijk in Oosterhout, misschien wel de leukste boekhandel van Nederland, kun je de boeken van Celtica Publishing inzien, doorbladeren en natuurlijk kopen. Je vind er bijvoorbeeld de aanbieding van Het Hemelse Rijk samen met Ishtar Roodrug en het lot van de wereld voor € 22,50, of deel 1 en deel 2 van de Kronieken van de Nieuwe Tijd, eveneens voor € 22,50. De vriend van de koning vind je er ook, net als De Tranen van Tataneh.

Ben je meer romantisch of realistisch ingesteld? Ook de boeken van CPRomance liggen er in de winkel.

Als je geen tijd hebt om te gaan winkelen, dan kun je boeken ook bestellen via de webshop van Het Verboden Rijk. Daar vind je ook de e-books die Celtica Publishing beschikbaar heeft.

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/entry/63/kerstcadeaus-koop-je-bij-boekhandel-het-verboden-rijk/celticapublishing