Boekpresentatie "Drägan Duma - Zij Die Hoort" op 19 april 2014

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Patty van DelftOp 19 april 2014, aanvang 19.00 uur, vindt de boekpresentatie plaats van Drägan Duma - Zij Die Hoort van de in Den Haag woonachtige Patty van Delft. Het is het eerste deel uit de spannende fantasytrilogie "Drägan Duma", die vooral geschikt is voor jongeren vanaf 14 jaar. De presentatie duurt tot tot ongeveer 21.30 uur.

Natuurlijk kun je tijdens deze feestelijke avond een gesigneerd boek bemachtigen en met de schrijfster op de foto gaan. En als je wilt, kun je er ook de Engelstalige gedichtenbundel My Wings van Just Patty aanschaffen. Deze bundel is zeer lovend onthaald, zoals onder andere op Amazon.com te lezen is.

Locatie van de presentatie is: De Brink 1046 te Den Haag. Je vindt de ingang links naast het flatgebouw; boven de ingang hangt een bordje met "Slootkant". Er is voldoende, gratis parkeerruimte.

Als je met de tram wilt komen, dan kan dat. Tram 2 stopt op vijf minuten loopafstand, halte Kraayensteinlaan Den Haag.

1 Reactie

Gravatar!
Reactie door: Mavadelo - 21 April 2014 - 15:26
Ben geweest en vond het een geslaagd lancerings feestje :) Heb het in 1 adem uitegelzezen, het is een erg goed en meeslepend boek :D. Heb een review op Bol geplaatst en wou dat hie ook doen. Mijn bol review had echter iets van 15oo characters en jullie site wil er maximaal 1000. echter na het terugbrengen van de review tot 998 characters kreeg ik nog steeds de mededeling dat het tot maximaal 1000 characters mocht zijn :( Ik stuur de volledige review maar naar het contact email van jullie, wellicht kunnen jullie hem erbij plaatsen ;)
Optioneel; link onder naam tenzij verbergen aangevinkt.
Optioneel; wordt niet gepubliceerd.
Emoticons
Verberg e-mail
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/entry/77/boekpresentatie-dragan-duma-zij-die-hoort-op-19-april-2014/celticapublishing