Reviews
De planeet Netherea wordt getroffen door een zeer hevige ramp, hierdoor moet de gehele bevolking wor.. ...»
Medusa Bren de Wit

Aanbiedingen

Hier vind je alle boekenaanbiedingen van Celtica Publishing & CPR

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
The Shaedon Resurgence, book I en II

The Shaedon Resurgence, Book I & II Book I When Netherea is struck by a cataclysm that destabilizes its core, its inhabitants immediately start to evacuate their entire population from the planet. Räz Numera and his colleague Langruff, both from the Ninth Circle of Windmasters, are sent down to assist with the evacuation and investigate the cause of the disaster. Shortly after the cataclysm strikes, the elemental balance is affected galaxy-wide. A young Earthmaster student named Gru..

34,00€
Excl. BTW: 28,10€
 
Het grote ontwaken & Ongeschreven akkoorden incl. de e-books

HET GROTE ONTWAKEN Yvonne Abrahamse is dertig jaar, boekhouder, gelukkig getrouwd en sinds kort moeder van de kleine Danny. Het leven lacht haar toe, totdat ze op een dag een bijna fatale inschattingsfout in het verkeer maakt... Zeven jaar later ontwaakt Yvonne uit haar coma, om te ontdekken dat voor haar niets meer hetzelfde is. Ze moet vechten om haar onwillige lichaam weer onder controle te krijgen en om te kunnen functioneren in de maatschappij. En dan zijn daar nog de op visioenen lijke..

20,00€ 17,00€
Excl. BTW: 16,04€
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 
De Kronieken van de Nieuwe Tijd - deel 1 & 2

LET OP: DIT ZIJN DE LAATSTE EXEMPLAREN! Ben je nieuwsgierig naar deze horrorserie en wil je de eerste twee delen in één keer kopen? Dan betaal je een mooie aanbiedingsprijs! In het eerste deel, Het duistere pact, zien we hoe de zestienjarige Monique Uytenbroek in de ban raakt van de robe en sieraden die toebehoord hebben aan een verre tante, genaamd Eloise. Voor haar gevoel schenken ze haar macht zoals ze die nooit eerder heeft gekend. Als haar moeder een ongeluk krijgt en in coma in het z..

21,44€ 17,50€
Excl. BTW: 16,51€
 
De Kronieken van de Nieuwe Tijd & Bizarre verhalen

Ben je nieuwsgierig naar de schrijfstijl van Rianne Lampers en wil je De Kronieken van de Nieuwe Tijd de twee eerste delen in één keer kopen? Dan krijg je Bizarre verhalen er voor een prikkie bij! In Het duistere pact, zien we hoe de zestienjarige Monique Uytenbroek in de ban raakt van de robe en sieraden die toebehoord hebben aan een verre tante, genaamd Eloise. Voor haar gevoel schenken ze haar macht zoals ze die nooit eerder heeft gekend. Als haar moeder een ongeluk krijgt en in coma ..

29,68€ 19,95€
Excl. BTW: 18,82€
 
Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2018