Reviews
Ik heb zojuist de laatste thriller van Rolf Österberg gelezen. Ik vond ze alle drie heel goed (De Za.. ...»
Cees Aerts, Antwerpen

Aanbiedingen

Hier vind je alle boekenaanbiedingen van Celtica Publishing & CPR

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Deel 1 & deel 2 - De Al-Qaedaconnectie

DEEL 1 De Engelse Fahjeed Rashwan is in het geheim fanatiek aanhanger van Al Qaeda. Hij reist af naar Afghanistan om de opvolger van Osama Bin Laden een sluw plan voor te leggen. De uitwerking ervan brengt hem allereerst naar Beiroet en Amman waar hij twee belangrijke pionnen voor zijn duistere spel ronselt. Cas van Daelen is analist bij het bureau Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. Net als hij de opdracht krijgt om uit te zoeken of de islamisering in Nederland toeneemt, leert hi..

20,00€
Excl. BTW: 18,87€
Gebaseerd op 6 beoordeling(en).
 
Het grote ontwaken & Ongeschreven akkoorden

HET GROTE ONTWAKEN Yvonne Abrahamse is dertig jaar, boekhouder, gelukkig getrouwd en sinds kort moeder van de kleine Danny. Het leven lacht haar toe, totdat ze op een dag een bijna fatale inschattingsfout in het verkeer maakt... Zeven jaar later ontwaakt Yvonne uit haar coma, om te ontdekken dat voor haar niets meer hetzelfde is. Ze moet vechten om haar onwillige lichaam weer onder controle te krijgen en om te kunnen functioneren in de maatschappij. En dan zijn daar nog de op visioenen lijke..

20,00€ 17,95€
Excl. BTW: 16,93€
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 
De Kronieken van de Nieuwe Tijd - deel 1 & 2

Ben je nieuwsgierig naar deze horrorserie en wil je de eerste twee delen in één keer kopen? Dan betaal je een mooie aanbiedingsprijs! In het eerste deel, Het duistere pact, zien we hoe de zestienjarige Monique Uytenbroek in de ban raakt van de robe en sieraden die toebehoord hebben aan een verre tante, genaamd Eloise. Voor haar gevoel schenken ze haar macht zoals ze die nooit eerder heeft gekend. Als haar moeder een ongeluk krijgt en in coma in het ziekenhuis komt te liggen gaat ze samen met ..

17,50€
Excl. BTW: 16,51€
 
De Kronieken van de Nieuwe Tijd & Bizarre verhalen

Ben je nieuwsgierig naar de schrijfstijl van Rianne Lampers en wil je De Kronieken van de Nieuwe Tijd de twee eerste delen in één keer kopen? Dan krijg je Bizarre verhalen er voor een prikkie bij! In Het duistere pact, zien we hoe de zestienjarige Monique Uytenbroek in de ban raakt van de robe en sieraden die toebehoord hebben aan een verre tante, genaamd Eloise. Voor haar gevoel schenken ze haar macht zoals ze die nooit eerder heeft gekend. Als haar moeder een ongeluk krijgt en in coma ..

20,00€
Excl. BTW: 18,87€
 
Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2017