De Afgrond - Boek 5 - De Eindstrijd

De Afgrond - Boek 5 - De Eindstrijd
Auteur/Ontwerper: Rolf Österberg
Model: Boek
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 21,45€
Excl. BTW: 19,68€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst

Leila en Tess worden eindelijk herenigd. Leila doet wat ze kan om haar positieve en negatieve Energie onder controle te krijgen. Vreemd genoeg is het de Gwargvrouw die zij op sleeptouw genomen heeft die haar daarbij kan helpen. Maar ook Orvan speelt een grote rol voor haar.

Nog niet alle Drakenmessen zijn gevonden en het is nog altijd gissen voor Leila wat het nut van de messen is. Als ze deze niet allemaal tijdig vindt, zullen de Sneeuwdraken haar dan de rug toekeren?

Shirah wil de negatieve Energie van een Zwarte Draak bemachtigen. Om de aandacht van een van die monsters te trekken gebruikt ze Valiant, die ze met list en bedrog opnieuw voor zich probeert te winnen. Ook de zwakke God Borsos leidt ze om de tuin, zodat het er met de dag beter voor haar uitziet.

Uiteindelijk worden de stellingen ingenomen voor de laatste grote slag. Wie zullen er strijden voor het Goede en wie voor het Kwaad? En zal het Leila lukken om voor eens en altijd de Afgrond te sluiten…?

* * *

De Eindstrijd is het vijfde boek en tevens spannende slot van het fantasyepos De Afgrond. De serie is zowel geschikt voor young adults als voor een volwassen lezerspubliek.

Wil je alvast een voorproefje? Dat kan! Lees hier een deel van hoofdstuk 1.

De Eindstrijd is vanaf begin december 2018 verkrijgbaar in Celtica's Webshop en in iedere (internet)boekhandel.

Het geweldige coverontwerp van alle vijf de boeken was in handen van Dominik Broniek.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2019