Lathrain, I - De band

Lathrain, I - De band
Auteur/Ontwerper: Anna López Dekker
Anna López Dekker
Model: Boek
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 16,95€
Excl. BTW: 15,55€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst

“Qelarha, één ding moet je goed begrijpen: elfen zijn gevaarlijk. Zorg dat je nooit in hun handen valt. Beloof je dat?” Roshya kijkt haar aan totdat ze knikt ten teken dat ze het heeft begrepen.

“Maar hoe doe ik dat dan?”
Daar heeft Roshya een simpel antwoord op: “Het zijn hun ogen. Sta nooit toe dat een van hen je in de ogen kijkt. Als dat gebeurt, ben je verloren. Zo brengen ze de lathrain tot stand, dat weet ik zonder enige twijfel.”

De elf Dalnohr heeft al een aantal mensen gehouden en heropgevoed. Voor hen heeft hij nooit meer dan een vage vertedering gevoeld. Mensen verschillen nu eenmaal te zeer van elfen.
Als darhan is hij bijna ten prooi gevallen aan de Ziekte, die de hele wereld uit haar evenwicht dreigt te brengen. Eenmaal hersteld, besluit hij nog één keer een mens in huis te nemen.

De band is het eerste boek in het tweeluik Lathrain. Anna López Dekker neemt je mee naar de magische wereld van de elfen. Zij leven volledig in harmonie met hun omgeving en zien mensen slechts als inferieure wezens.

* * *

Het eerste deel in het tweeluik Lathrain, De band, is vanaf begin maart beschikbaar via elke (internet)boekhandel.

De band van Anna López Dekker is een intrigerend fantasyverhaal voor young adults, maar is ook geschikt voor volwassenen. Wil je misschien een voorproefje? Dan kun je hier alvast een deel van hoofdstuk 1 lezen.

De cover is ontworpen door Geert van der Pol.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2019