De erfgenaam van Herlewinne - Boek I - De gezellen van Nez

De erfgenaam van Herlewinne - Boek I - De gezellen van Nez
Auteur/Ontwerper: Van Rillaer en Vermaelen
Van Rillaer en Vermaelen
Model: Boek
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 18,50€
Excl. BTW: 16,97€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst

Kindar van Nez, koning van het Waegland, heeft vele volkeren overwonnen en tot slaaf gemaakt. Jente wordt gekocht door de magica Ezzine, die de Orde van de Berk de rug heeft toegekeerd. In zijn boevenwijk de Tenebri leidt Ezzine het meisje op tot een bijna onverslaanbare prijsvechter. Maar als hij meer aanzien kan verwerven, toont hij zijn ware aard.

De overste van de Orde van de Berk stuurt heler en ziener Nuru achter Nestor de Onfeilbare aan. Hij moet hem de betekenis vragen van een door Nestor geschreven passage in het Boek der Kronieken. Tijdens zijn reis redt Nuru op een begraafplaats aan de rand van Nez een voor dood achtergelaten vrouw. Haar lichaam vertoont tekenen van strijd, en een bijzondere tatoeage.

Merkonus, ook een magica en raadsheer van koning Kindar, zorgt ervoor dat Jente prinses Zenel op haar politieke missie naar Koes mag begeleiden. Dan kruisen de paden van Jente en Nuru elkaar en als zij Koes bereiken, wordt pas echt duidelijk wat de passage van Nestor in de kronieken inhoudt.

De gezellen van Nez is het intrigerende eerste deel in de trilogie De erfgenaam van Herlewinne, geschreven door Peter van Rillaer en Christophe Vermaelen. Het verhaal is een zoektocht naar vrijheid en de waarheid, een fantasyverhaal zonder magie, maar vol mystiek en bijzondere krachten.

* * *

Van zowel Peter van Rillaer als Christophe Vermaelen heeft Celtica Publishing eerder een fantasy-sf-roman uitgebracht. Peter en Christophe zijn al heel lang vrienden en schrijven is van beiden een grote passie. Zij schrijven al jaren aan hun gezamenlijke project De erfgenaam van Herlewinne, een trilogie die zich afspeelt  in een gefantaseerde wereld

Wil je een gesigneerd exemplaar van De erfgenaam van Herlewinne - De gezellen van Nez? Vraag erom in het opmerkingenveld bij je bestelling! Celtica Publishing neemt de helft van de verzendkosten voor haar rekening.

De erfgenaam van Herlewinne - De gezellen van Nez is ook verkrijgbaar als e-book.

Als je alvast een voorproefje wilt lezen, dan kan dat hier: Proloog tot en met hoofdstuk 2 - De gezellen van Nez.

De prachtige cover is ontworpen door Melchior van Rijn.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2019