Reviews
Het was al weer lang geleden dat een boek mij uit mijn slaap hield,maar deze kon ik niet wegleggen… .. ...»
Sylvia

Horror & spanning

Celtica Publishing brengt horror uit voor lezers variërend in leeftijd van pubers tot en met volwassenen met een levendige fantasie. Voorop staat dat het om horror gaat die het inbeeldingsvermogen van de lezer uitdaagt en prikkelt.

Hier vind je alle uitgaven in de categorie horror & spanning.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bizarre verhalen

Alleen nog verkrijgbaar via Celtica's webshop! Twaalf verhalen over gewone mensen die minder gewoon zijn dan ze lijken. In  Het spoor bijster maak je kennis met een bedrieglijk vriendelijk bejaard echtpaar, in Spinnentijd leer je Tara kennen, een schriel, angstig meisje dat als de dood voor spinnen is. En dan is er Larry, die een bijzonder Valentijnscadeau maakt voor zijn geliefde. Je leest over een huisdier en toeristen van een andere planeet en in Het koffie-cognac débacle gaat h..

8,95€
Excl. BTW: 8,21€
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).
 
De Kronieken van de Nieuwe Tijd, deel 2 - Vooravond van Armageddon

Mike schiet met een bonkend hart overeind in bed. De afschuwelijke beelden die hij in zijn slaap gezien heeft, trekken aan zijn geestesoog voorbij. Het was geen droom. Hij twijfelt er niet aan dat ergens op de wereld het proces in gang is gezet. Hij pakt zijn mobiele telefoon, belt Gaby in Parijs en zegt: “Het is begonnen.” Aimée heeft al bijna twaalf jaar geen contact meer met haar vader, de geneticus Gedeon Meijer. Toch voelt ze zich verplicht te gaan als hij haar belt en smeekt om naar zij..

12,50€
Excl. BTW: 11,47€
Gebaseerd op 13 beoordeling(en).
 
De Uitverkorene

Na het succes van zijn eerste boek lukt het Richard McKenna maar niet aan zijn tweede toe te komen. Hij geniet liever van alle vrouwelijke aandacht en droomt ervan om met Glory, de vrouw van zijn uitgever, te trouwen. Die droom valt aan diggelen wanneer haar man daar achterkomt. Met de dood bedreigd, vlucht Richard naar Boston. Het hotel waar hij verblijft, is niet zo rustig als het lijkt en opnieuw staat zijn leven op het spel. Richard beseft dat hij een pion is op een dodelijk schaakspel. O..

16,95€
Excl. BTW: 15,55€
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
 
Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2019