Reviews
Het was al weer lang geleden dat een boek mij uit mijn slaap hield,maar deze kon ik niet wegleggen… .. ...»
Sylvia

Horror & spanning

Celtica Publishing brengt horror uit voor lezers variërend in leeftijd van pubers tot en met volwassenen met een levendige fantasie. Voorop staat dat het om horror gaat die het inbeeldingsvermogen van de lezer uitdaagt en prikkelt.

Hier vind je alle uitgaven in de categorie horror & spanning.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bizarre verhalen

Alleen nog verkrijgbaar via Celtica's webshop! Twaalf verhalen over gewone mensen die minder gewoon zijn dan ze lijken. In  Het spoor bijster maak je kennis met een bedrieglijk vriendelijk bejaard echtpaar, in Spinnentijd leer je Tara kennen, een schriel, angstig meisje dat als de dood voor spinnen is. En dan is er Larry, die een bijzonder Valentijnscadeau maakt voor zijn geliefde. Je leest over een huisdier en toeristen van een andere planeet en in Het koffie-cognac débacle gaat h..

8,95€
Excl. BTW: 8,21€
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).
 
De Kronieken van de Nieuwe Tijd, deel 2 - Vooravond van Armageddon

Mike schiet met een bonkend hart overeind in bed. De afschuwelijke beelden die hij in zijn slaap gezien heeft, trekken aan zijn geestesoog voorbij. Het was geen droom. Hij twijfelt er niet aan dat ergens op de wereld het proces in gang is gezet. Hij pakt zijn mobiele telefoon, belt Gaby in Parijs en zegt: “Het is begonnen.” Aimée heeft al bijna twaalf jaar geen contact meer met haar vader, de geneticus Gedeon Meijer. Toch voelt ze zich verplicht te gaan als hij haar belt en smeekt om naar zij..

12,50€
Excl. BTW: 11,47€
Gebaseerd op 13 beoordeling(en).
 
De Uitverkorene

Na het succes van zijn eerste boek lukt het Richard McKenna maar niet aan zijn tweede toe te komen. Hij geniet liever van alle vrouwelijke aandacht en droomt ervan om met Glory, de vrouw van zijn uitgever, te trouwen. Die droom valt aan diggelen wanneer haar man daar achterkomt. Met de dood bedreigd, vlucht Richard naar Boston. Het hotel waar hij verblijft, is niet zo rustig als het lijkt en opnieuw staat zijn leven op het spel. Richard beseft dat hij een pion is op een dodelijk schaakspel. O..

16,95€
Excl. BTW: 15,55€
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
 
De Kronieken van de Nieuwe Tijd, deel 1 - Het duistere pact

De zestienjarige Monique is blij verrast als ze van haar oma een negentiende-eeuwse robe cadeau krijgt. Samen met de bijpassende sieraden - oorbellen en een ketting, ieder met een traan van zwart obsidiaan - past de jurk perfect bij haar gothic-image. Maar de blijdschap is van korte duur. Ongeluk stapelt zich op en het leven van de puber verandert ingrijpend. Wie is Eloise? Welk onheilspellend proces is in 2006 in gang gezet? En welk duister pact verbindt Monique en Eloise met elkaar? ..

10,00€
Excl. BTW: 9,17€
Gebaseerd op 8 beoordeling(en).
 
De Kronieken van de Nieuwe Tijd - deel 1 & 2

LET OP: DIT ZIJN DE LAATSTE EXEMPLAREN! Ben je nieuwsgierig naar deze horrorserie en wil je de eerste twee delen in één keer kopen? Dan betaal je een mooie aanbiedingsprijs! In het eerste deel, Het duistere pact, zien we hoe de zestienjarige Monique Uytenbroek in de ban raakt van de robe en sieraden die toebehoord hebben aan een verre tante, genaamd Eloise. Voor haar gevoel schenken ze haar macht zoals ze die nooit eerder heeft gekend. Als haar moeder een ongeluk krijgt en in coma in het z..

22,50€ 17,95€
Excl. BTW: 16,47€
 
Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2019