Splinters

Splinters
Auteur/Ontwerper: Ivette Bens
Ivette Bens
Model: Boek
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 10,00€
Excl. BTW: 9,43€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst

Enkele jaren geleden leerde uitgever Rianne Lampers dichter Ivette Bens kennen. Ze was onder de indruk van de gevoeligheid en herkenbaarheid die Ivettes gedichten kenmerkten. Het waren stuk voor stuk gedichten geschreven vanuit het hart, met een groot gevoel voor haar omgeving. Die omgeving betrof zowel de menselijke kant als die van de natuur.

Toen Ivette met het idee kwam van een gedichtenbundel met daarin als illustraties het werk van een aantal fotografen die zij kende, omarmde de uitgever dit meteen. Zo is Splinters ontstaan, een prachtige, hardcover uitgave met zowel kleuren- als zwartwitfoto's van de hand van Jeff Weyten, Nancy Huysmans en Bart Huysmans. Net als de gedichten zijn de foto's gevoelig en mooi. Ze zijn van gewone mensen en herkenbare natuur. En juist dat maakt ze zo bijzonder.

In het met foto's geïllustreerde Splinters vervat Ivette Bens het dagelijks leven in een compositie die zweeft tussen woord en beeld. Voor de liefhebber van poëzie, maar ook gewoon voor iedereen die stil kan staan bij de eenvoudige, doch mooie dingen in het leven.
Geciteerd uit de recensie van Alexander Cammans, Schrijverspunt.

Wil je een gesigneerd exemplaar van Splinters? Vraag erom in het opmerkingenveld bij je bestelling! Celtica Publishing neemt de helft van de verzendkosten voor haar rekening.

Splinters is ook beschikbaar als e-book.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2018