Nozem

Nozem
Auteur/Ontwerper: Nathalie Kokke
Nathalie Kokke
Model: Boek
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 17,95€
Excl. BTW: 16,47€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst

Tien jaar zijn verstreken sinds Binks strijd tegen een hardnekkige drugsverslaving. Zijn echtgenoot Hugh betuttelt hem, hun achttienjarige adoptiezoon Johnny gaat om met een veel jonger meisje en het meest recente lid van hun gezin, pleegzoon Axel, is het schoolvoorbeeld van een opstandige puber. Dit alles leidt ertoe dat Bink zich opnieuw in de 

vergetelheid dreigt te verliezen.

Nadat hij in het pleegzorgcircuit is beland, wil de temperamentvolle Axel niets liever dan een eigen identiteit zonder labels, een leven dat niet wordt beïnvloed door volwassenen die denken alles beter te weten. Wanneer hij in het gezin van Hugh en Bink terechtkomt, zet hij dan ook heel hun leven op stelten.

"Nozem" is het vervolg op "Bink", het debuut van Nathalie Kokke. "Nozem" is een indringend verhaal over het verliezen en terugvinden van geloof, hoop en liefde. Is het nu werkelijk ieder voor zich en God voor ons allen?

* * *

Over de auteur:

Nathalie Kokke (1986) is illustratrice, met een grote interesse in psychologie, in het bijzonder geestesziekten. Zij debuteerde met de roman “Bink”, waarin zij de lezer meeneemt in een wereld waar men liever over zwijgt, dan praat. In het vervolg Nozem ziet de lezer hoe Bink zijn leven op de rit heeft gekregen, maar opnieuw dreigt te ontsporen.

Wil je alvast een voorproefje? Hier kun je de eerste twee hoofdstukken lezen.

Wil je een gesigneerd exemplaar van Nozem? Vraag erom in het opmerkingenveld bij je bestelling! Celtica Publishing neemt een deel van de verzendkosten voor haar rekening.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Tags: roman, boek, boeken
Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2019