Terra 7, Boek 1 - Het groene kristal

Terra 7, Boek 1 - Het groene kristal
Auteur/Ontwerper: Esther Wagenaar
Esther Wagenaar
Model: Boek
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 18,95€
Excl. BTW: 17,39€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst

Ooit werd Terra 7 gekoloniseerd vanuit het ideaalbeeld van een geweldloze samenleving. Als de Aardse wetenschappers Virginia, Conrad en Redbod de planeet na eeuwen herontdekken, komen ze er echter tot hun schrik achter dat het leven er niet bepaald paradijselijk is.

Wat eens gewone mensen waren, zijn nu volken die door genetische manipulatie uit elkaar zijn gedreven en zelfs lijnrecht tegenover elkaar zijn komen te staan. Terra 7 is een planeet waar onderdrukking en overheersing de praktijk zijn geworden.

Gebonden aan de Aardse regel dat ze niet mogen ingrijpen, staan de wetenschappers voor een belangrijke keuze: helpen ze de onderdrukte volken of niet? Als Redbod verdwijnt, worden Virginia en Conrad gedwongen een beslissing te nemen. Bijgestaan door Zania, een Terrazone en Dion, een Groene met telepathische gaven, gaan ze op zoek naar hun schip en hun vriend.

In Het groene kristal, het eerste boek van de trilogie Terra 7, neemt Esther Wagenaar je mee naar een wereld vol extremen. In deze gepolariseerde samenleving volg je de personages op hun tocht naar een betere wereld. Welke keuzes zullen ze maken?

Wil je een gesigneerd exemplaar van Terra 7, Boek 1 - Het groene kristal? Vraag erom in het opmerkingenveld bij je bestelling! Celtica Publishing neemt de helft van de verzendkosten voor haar rekening.

De serie Terra 7 is geschreven voor young adults, maar is ook zeker een aanrader voor volwassenen.

Als je alvast een voorproefje wilt lezen, dan kan dat hier: Het groene kristal-H1 en deel H2.

De cover is ontworpen door Joost Zwaan

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2019