Reviews
Het was al weer lang geleden dat een boek mij uit mijn slaap hield,maar deze kon ik niet wegleggen… .. ...»
Sylvia

Thriller

CPRomance brengt realistische thrillers uit die stemmen tot nadenken, voor een volwassen publiek.

Hier vind je alle uitgaven in de categorie thriller.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Deel 1 & deel 2 - De Al-Qaedaconnectie

DEEL 1 De Engelse Fahjeed Rashwan is in het geheim fanatiek aanhanger van Al Qaeda. Hij reist af naar Afghanistan om de opvolger van Osama Bin Laden een sluw plan voor te leggen. De uitwerking ervan brengt hem allereerst naar Beiroet en Amman waar hij twee belangrijke pionnen voor zijn duistere spel ronselt. Cas van Daelen is analist bij het bureau Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. Net als hij de opdracht krijgt om uit te zoeken of de islamisering in Nederland toeneemt, leert hi..

20,95€
Excl. BTW: 19,22€
Gebaseerd op 6 beoordeling(en).
 
De Al-Qaedaconnectie, deel 2

De wereld is in rep en roer. Israël is in het nauw gedreven, de CIA zit bovenop de ontwikkelingen en Nederland wordt onverbiddelijk meegezogen in de geweldsspiraal. De onbekende groepering de Mohammeds Warriors heeft een nieuwe aanslag in Nederland aangekondigd, maar welk doel hebben ze voor ogen? Het koninklijk huis, het Grachtenfestival, de Westerscheldetunnel? Het is de “denktank”, bestaande uit politie-officier Hans Buurman, NCTB-medewerker Cas van Daelen en Mossadanalist Albert Kooistra,..

12,50€
Excl. BTW: 11,47€
Gebaseerd op 12 beoordeling(en).
 
Het Oslo-virus

Als in 2019 een onbekend virus toeslaat in Zweden, kan men nog niet vermoeden wat er daadwerkelijk aan de hand is. Het virus verandert mensen in rap tempo in psychotische wezens die alleen leven om met moord en doodslag hun basisbehoeften te vervullen, net zolang tot ook zij bezwijken aan de besmettelijke ziekte. Rob en Selma, een Nederlands stel dat in Zweden woont op een afgelegen landgoed, weten zichzelf goed te beschermen. Samen met vier andere stellen hebben zij zich voorbereid op een ra..

20,95€
Excl. BTW: 19,22€
Gebaseerd op 8 beoordeling(en).
 
De Zaak

Een Russische professor koopt in Jeruzalem een koker waar een aantal papyrusrollen en een filmrolletje in zitten. Als hij verdwijnt, doet een voormalig Mossadanalist er alles aan om zijn vriend te vinden. Een Nederlandse studente vindt op het plein voor de Klaagmuur een filmrolletje, stopt het in haar tas en neemt het mee naar Nederland. Terug van haar huwelijksreis, zorgt dat filmrolletje ervoor dat haar leven en dat van haar partner in een nachtmerrie verandert. In Amsterdam wordt een ge..

18,50€
Excl. BTW: 16,97€
Gebaseerd op 7 beoordeling(en).
 
De Al-Qaedaconnectie, deel 1

De Engelse Fahjeed Rashwan is in het geheim fanatiek aanhanger van Al Qaeda. Hij reist af naar Afghanistan om de opvolger van Osama Bin Laden een sluw plan voor te leggen. De uitwerking ervan brengt hem allereerst naar Beiroet en Amman waar hij twee belangrijke pionnen voor zijn duistere spel ronselt. Cas van Daelen is analist bij het bureau Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. Net als hij de opdracht krijgt om uit te zoeken of de islamisering in Nederland toeneemt, leert hij de knapp..

10,50€
Excl. BTW: 9,63€
Gebaseerd op 11 beoordeling(en).
 
Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2019