Drägan Duma - boek 2 - Bondgenoten & Verraders

Drägan Duma - boek 2 - Bondgenoten & Verraders
Auteur/Ontwerper: Patty van Delft
Patty van Delft
Model: Boek
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 15,50€
Excl. BTW: 14,22€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst

In de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen...

Na de laatste afgeslagen aanval van de Morbiden is hun meester furieus. Nieuwe plannen om de macht over te nemen worden gesmeed.

Met de overstap naar Drägan Duma is Jill ontsnapt aan haar roerige bestaan op aarde. Ze durft weer voorzichtig te genieten van het leven, maar al snel breken er duistere tijden aan op deze parallelle wereld.
Jill lijkt aangewezen om de leidster van Dragon Stone op te volgen, maar is zij wel Zij Die Hoort, zoals beschreven in de profetieën? Een Wijze van het Woud vertelt haar over een verrader tussen de mensen die zij net geleerd heeft te vertrouwen. Wie in haar omgeving spant er samen met de vijand?

De strijd tegen de Soulsnatcher en zijn Morbiden barst in alle hevigheid los en onwaarschijnlijke bondgenootschappen moeten worden gesloten om deze oorlog te kunnen overleven.

In het tweede deel van Patty van Delfts spannende trilogie Drägan Duma volgen gebeurtenissen elkaar razendsnel op. Verlies, moed, verdriet en haar moeilijke relatie met Skylar veranderen het examenjaar van de zestienjarige Jill in een chaotische achtbaan van belevenissen.

* * *

Bondgenoten & Verraders is het tweede deel in de meeslepende fantasytrilogie Drägan Duma van de Haagse schrijfster Patty van Delft. Vooral het verlies van vertrouwen en hoe daarmee om te gaan, speelt in dit deel een hoofdrol. Daarnaast leert Jill de waarde van echte vriendschap kennen.

Wil je alvast een voorproefje lezen? Dat kan! Klik op de link en lees de proloog tot en met een deel van het tweede hoofdstuk van Drägan Duma, deel boek 2.

Wil je een gesigneerd exemplaar van Drägan Duma - Bondgenoten & Verraders? Vraag erom in het opmerkingenveld bij je bestelling! Celtica Publishing neemt de helft van de verzendkosten voor haar rekening.

Drägan Duma - Bondgenoten & Verraders is ook beschikbaar als e-book.

De prachtige cover is ook deze keer ontworpen door Dominik Broniek.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2019