Reviews
Het was al weer lang geleden dat een boek mij uit mijn slaap hield,maar deze kon ik niet wegleggen… .. ...»
Sylvia

Horror & Spanning

Celtica Publishing brengt horror uit voor lezers variërend in leeftijd van pubers tot en met volwassenen met een levendige fantasie. Voorop staat dat het om horror gaat die het inbeeldingsvermogen van de lezer uitdaagt en prikkelt.

Hier vind je alle e-bookuitgaven in de categorie horror & spanning.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bizarre verhalen (epub)

Twaalf verhalen over gewone mensen die minder gewoon zijn dan ze lijken. In  Het spoor bijster maak je kennis met een bedrieglijk vriendelijk bejaard echtpaar, in Spinnentijd leer je Tara kennen, een schriel, angstig meisje dat als de dood voor spinnen is. En dan is er Larry, die een bijzonder Valentijnscadeau maakt voor zijn geliefde. Je leest over een huisdier en toeristen van een andere planeet en in Het koffie-cognac débacle gaat het zelfs over een invasie van buitenaardse wezens!..

4,00€
Excl. BTW: 3,31€
 
De Kronieken van de Nieuwe Tijd, deel 2 - Vooravond van Armageddon (epub)

Mike schiet met een bonkend hart overeind in bed. De afschuwelijke beelden die hij in zijn slaap gezien heeft, trekken aan zijn geestesoog voorbij. Het was geen droom. Hij twijfelt er niet aan dat ergens op de wereld het proces in gang is gezet. Hij pakt zijn mobiele telefoon, belt Gaby in Parijs en zegt: “Het is begonnen.” Aimée heeft al bijna twaalf jaar geen contact meer met haar vader, de geneticus Gedeon Meijer. Toch voelt ze zich verplicht te gaan als hij haar belt en smeekt om naar zij..

5,00€
Excl. BTW: 4,13€
 
De Uitverkorene (epub)

Na het succes van zijn eerste boek lukt het Richard McKenna maar niet aan zijn tweede toe te komen. Hij geniet liever van alle vrouwelijke aandacht en droomt ervan om met Glory, de vrouw van zijn uitgever, te trouwen. Die droom valt aan diggelen wanneer haar man daar achterkomt. Met de dood bedreigd, vlucht Richard naar Boston. Het hotel waar hij verblijft, is niet zo rustig als het lijkt en opnieuw staat zijn leven op het spel. Richard beseft dat hij een pion is op een dodelijk schaakspel. O..

7,50€
Excl. BTW: 6,20€
 
De Kronieken van de Nieuwe Tijd, deel 1 - Het duistere pact (epub)

De zestienjarige Monique is blij verrast als ze van haar oma een negentiende-eeuwse robe cadeau krijgt. Samen met de bijpassende sieraden - oorbellen en een ketting, ieder met een traan van zwart obsidiaan - past de jurk perfect bij haar gothic-image. Maar de blijdschap is van korte duur. Ongeluk stapelt zich op en het leven van de puber verandert ingrijpend. Wie is Eloise? Welk onheilspellend proces is in 2006 in gang gezet? En welk duister pact verbindt Monique en Eloise met elkaar? ..

4,00€
Excl. BTW: 3,31€
 
Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2019