Reviews
Het was al weer lang geleden dat een boek mij uit mijn slaap hield,maar deze kon ik niet wegleggen… .. ...»
Sylvia

Roman

CPRomance brengt romantische & realistische fictie uit die mensen laat wegdromen en nadenken. Deze fictie is vooral gericht op volwassenen.

Hier vind je alle e-bookuitgaven in de categorie roman.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Nozem

Tien jaar zijn verstreken sinds Binks strijd tegen een hardnekkige drugsverslaving. Zijn echtgenoot Hugh betuttelt hem, hun achttienjarige adoptiezoon Johnny gaat om met een veel jonger meisje en het meest recente lid van hun gezin, pleegzoon Axel, is het schoolvoorbeeld van een opstandige puber. Dit alles leidt ertoe dat Bink zich opnieuw in de  vergetelheid dreigt te verliezen. Nadat hij in het pleegzorgcircuit is beland, wil de temperamentvolle Axel niets liever dan een eigen ident..

7,50€
Excl. BTW: 6,20€
 
Bink (epub)

Bink Santillian vecht sinds jaar en dag tegen de demonen in zijn hoofd. Zijn heil zoekt hij in drank en drugs, zodat hij zijn verleden en de harde realiteit van het zwerversbestaan kan vergeten. De straten van Los Angeles zijn gevaarlijk terrein voor iemand van wie de geestelijke gezondheid achteruit gaat. Na het maken van enkele foute beslissingen besluit Binks oude klasgenoot, Hugh Shepard, hem een kans op een beter leven te geven: een leven zonder verdovende middelen. Echter, als je zo ..

6,00€
Excl. BTW: 4,96€
 
Ongeschreven akkoorden (epub)

De vermogende Robert Hill is financieel adviseur in dienst van Proctor and Son. Als er in Rotterdam een nieuw kantoor wordt geopend, laat hij zich detacheren naar Nederland. Er is immers niets dat hem aan Engeland bindt. De enigen die hem zullen missen, zijn mede-vrijgezel Richard Proctor, voormalig fotomodel Jill Luxton en de Benshops, het oude echtpaar dat voor zijn huis zorgt. Marijke van den Berg woont sinds een jaar alleen met haar dochter Renske na een moeizame relatie van dertien jaar ..

6,00€
Excl. BTW: 4,96€
 
Het grote ontwaken (epub)

Yvonne Abrahamse is dertig jaar, boekhouder, gelukkig getrouwd en sinds kort moeder van de kleine Danny. Het leven lacht haar toe, totdat ze op een dag een bijna fatale inschattingsfout in het verkeer maakt... Zeven jaar later ontwaakt Yvonne uit haar coma, om te ontdekken dat voor haar niets meer hetzelfde is. Ze moet vechten om haar onwillige lichaam weer onder controle te krijgen en om te kunnen functioneren in de maatschappij. En dan zijn daar nog de op visioenen lijkende dromen, die ze v..

6,00€
Excl. BTW: 4,96€
 
Eenzame hoogte (epub)

Het zit Carina niet mee. Ze is dertig jaar, werkloos, alleenstaand en eenzaam. Op zoek naar een baan bladert ze de kranten door. Als haar oog op deze kleine advertentie valt, voelt ze verontwaardiging: Ongeb. dir.secr. gevr. voor werk, ontsp. en meer; voor veeleisende angr. Reizen moet geen probl. zijn. Zonder erv. onnodig te soll. Reageren per brief of e-mail o.v.v. 6593. Het is zo'n advertentie waar ze nooit op zou schrijven, zo wanhopig is ze niet! Ze gooit de krant in de papierbak en zet ..

6,00€
Excl. BTW: 4,96€
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
 
Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2019