Bas Kock

Bas Kock
Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Emperium, boek 1 - Nachtval - LANDKAART

Je hebt Emperium, boek 1 - Nachtval van Bas Kock bij jouw (internet)boekhandel gekocht zonder de grote landkaart in kleur. En die wil je natuurlijk wél graag hebben! Je kunt de landkaart hier bestellen. Het enige wat je betaalt zijn de vaste verzendkosten van € 2,00. De landkaart is dan binnen één à twee werkdagen bij jou! Afmetingen uitgevouwen: 59,5 x 42 cm Gevouwen verzendformaat: 21 x 30 cm   ..

0,00€
Excl. BTW: 0,00€
 
Emperium - Boek 1 - Nachtval

Met uitvouwbare landkaart (in kleur)! Wat als de goden en de planeten een duister lot verhullen? Nachtval vertelt het verhaal van Bortak de zwaardvechter, Jalt de bakkerszoon, Faya de dienstmaagd en al die anderen die lijden onder het hemelse onheil dat het Emperium bedreigt. Zijn deze kleurrijke karakters slechts figuranten in het duistere spel van het lot, of spelen ze een belangrijkere rol? Nachtval is een buitengewoon fantasyepos dat ons een grimmige spiegel voorhoudt. Wie erin durf..

18,50€
Excl. BTW: 16,97€
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
 
Emperium - Boek 1 - Nachtval (epub)

Met kleurenlandkaart (in JPG en PDF)! Wat als de goden en de planeten een duister lot verhullen? Nachtval vertelt het verhaal van Bortak de zwaardvechter, Jalt de bakkerszoon, Faya de dienstmaagd en al die anderen die lijden onder het hemelse onheil dat het Emperium bedreigt. Zijn deze kleurrijke karakters slechts figuranten in het duistere spel van het lot, of spelen ze een belangrijkere rol? Nachtval is een buitengewoon fantasyepos dat ons een grimmige spiegel voorhoudt. Wie erin durf..

8,95€
Excl. BTW: 7,40€
 
Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2019