Speciale aanbiedingen

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op:
De Kronieken van de Nieuwe Tijd & Bizarre verhalen
Ben je nieuwsgierig naar de schrijfstijl van Rianne Lampers en wil je De Kronieken van de Nieuwe Tijd de twee eerste delen in één keer kopen? Dan krijg je Bizarre verhalen er voor een prikkie bij! In Het duistere pact, zien we hoe de zestienjarige Monique Uytenbroek in de ban raakt van de robe en sieraden die toebehoord hebben aan een verre tante, genaamd Eloise. Voor haar gevoel schenken ze haar macht zoals ze die nooit eerder heeft gekend. Als haar moeder een ongeluk krijgt en in coma ..
29,68€ 19,95€
Excl. BTW: 18,82€
 
De Kronieken van de Nieuwe Tijd - deel 1 & 2
LET OP: DIT ZIJN DE LAATSTE EXEMPLAREN! Ben je nieuwsgierig naar deze horrorserie en wil je de eerste twee delen in één keer kopen? Dan betaal je een mooie aanbiedingsprijs! In het eerste deel, Het duistere pact, zien we hoe de zestienjarige Monique Uytenbroek in de ban raakt van de robe en sieraden die toebehoord hebben aan een verre tante, genaamd Eloise. Voor haar gevoel schenken ze haar macht zoals ze die nooit eerder heeft gekend. Als haar moeder een ongeluk krijgt en in coma in het z..
21,44€ 17,50€
Excl. BTW: 16,51€
 
Het grote ontwaken & Ongeschreven akkoorden incl. de e-books
HET GROTE ONTWAKEN Yvonne Abrahamse is dertig jaar, boekhouder, gelukkig getrouwd en sinds kort moeder van de kleine Danny. Het leven lacht haar toe, totdat ze op een dag een bijna fatale inschattingsfout in het verkeer maakt... Zeven jaar later ontwaakt Yvonne uit haar coma, om te ontdekken dat voor haar niets meer hetzelfde is. Ze moet vechten om haar onwillige lichaam weer onder controle te krijgen en om te kunnen functioneren in de maatschappij. En dan zijn daar nog de op visioenen lijke..
20,00€ 17,00€
Excl. BTW: 16,04€
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 
De Al-Qaedaconnectie, deel 1
De Engelse Fahjeed Rashwan is in het geheim fanatiek aanhanger van Al Qaeda. Hij reist af naar Afghanistan om de opvolger van Osama Bin Laden een sluw plan voor te leggen. De uitwerking ervan brengt hem allereerst naar Beiroet en Amman waar hij twee belangrijke pionnen voor zijn duistere spel ronselt. Cas van Daelen is analist bij het bureau Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. Net als hij de opdracht krijgt om uit te zoeken of de islamisering in Nederland toeneemt, leert hij de knapp..
15,00€ 10,00€
Excl. BTW: 9,43€
Gebaseerd op 11 beoordeling(en).
 
Xuno
LET OP: VAN € 15,00 VOOR € 12,50 VAN 19-11-2019 TOT 1-1-2019! Ik ga je een verhaal vertellen over twee werelden die verbonden zijn door een magisch portaal: Terria, de speelplaats van de goden, en Ianna, de tuin van de magie.  Het is een verhaal over mensen, dwergen, elfen en sha. Over heldinnen, priesters, magiërs en goden. Het klinkt bijna alsof ik je een sprookje ga vertellen. Was het dat maar… Xuno en Eleanor zijn al vijf jaar wanhopig op zoek naar hun clan. In Mag Mell, ..
15,00€ 12,50€
Excl. BTW: 11,79€
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 
Het wormgat - boek 1 - Het bloedverbond
LET OP: VAN € 15,00 VOOR € 12,50 VAN 19-11-2019 TOT 1-1-2019! Wat doe je als de tijd plotseling je grootste vijand wordt? Zou jij je staande kunnen houden in een tijd zonder mobieltjes of internet? Waar heel andere wetten gelden en zelfs iets als dagelijks eten niet gegarandeerd is? Elise en haar tweelingbroer Tim vinden een gewonde man die beweert net terug te zijn uit het verleden. Hij vertelt hoe hij door de tijd gereisd is en enthousiast haalt de tweeling hun vrienden Merel en ..
15,00€ 12,50€
Excl. BTW: 11,79€
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 
De Al-Qaedaconnectie, deel 2
De wereld is in rep en roer. Israël is in het nauw gedreven, de CIA zit bovenop de ontwikkelingen en Nederland wordt onverbiddelijk meegezogen in de geweldsspiraal. De onbekende groepering de Mohammeds Warriors heeft een nieuwe aanslag in Nederland aangekondigd, maar welk doel hebben ze voor ogen? Het koninklijk huis, het Grachtenfestival, de Westerscheldetunnel? Het is de “denktank”, bestaande uit politie-officier Hans Buurman, NCTB-medewerker Cas van Daelen en Mossadanalist Albert Kooistra,..
15,00€ 12,00€
Excl. BTW: 11,32€
Gebaseerd op 12 beoordeling(en).
 
Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2018