Speciale aanbiedingen

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Het grote ontwaken & Ongeschreven akkoorden
HET GROTE ONTWAKEN Yvonne Abrahamse is dertig jaar, boekhouder, gelukkig getrouwd en sinds kort moeder van de kleine Danny. Het leven lacht haar toe, totdat ze op een dag een bijna fatale inschattingsfout in het verkeer maakt... Zeven jaar later ontwaakt Yvonne uit haar coma, om te ontdekken dat voor haar niets meer hetzelfde is. Ze moet vechten om haar onwillige lichaam weer onder controle te krijgen en om te kunnen functioneren in de maatschappij. En dan zijn daar nog de op visioenen lijke..
20,00€ 17,95€
Excl. BTW: 16,93€
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 
De Al-Qaedaconnectie, deel 1
De Engelse Fahjeed Rashwan is in het geheim fanatiek aanhanger van Al Qaeda. Hij reist af naar Afghanistan om de opvolger van Osama Bin Laden een sluw plan voor te leggen. De uitwerking ervan brengt hem allereerst naar Beiroet en Amman waar hij twee belangrijke pionnen voor zijn duistere spel ronselt. Cas van Daelen is analist bij het bureau Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. Net als hij de opdracht krijgt om uit te zoeken of de islamisering in Nederland toeneemt, leert hij de knapp..
15,00€ 10,00€
Excl. BTW: 9,43€
Gebaseerd op 11 beoordeling(en).
 
De Zaak
Een Russische professor koopt in Jeruzalem een koker waar een aantal papyrusrollen en een filmrolletje in zitten. Als hij verdwijnt, doet een voormalig Mossadanalist er alles aan om zijn vriend te vinden. Een Nederlandse studente vindt op het plein voor de Klaagmuur een filmrolletje, stopt het in haar tas en neemt het mee naar Nederland. Terug van haar huwelijksreis, zorgt dat filmrolletje ervoor dat haar leven en dat van haar partner in een nachtmerrie verandert. In Amsterdam wordt een ge..
20,00€ 18,00€
Excl. BTW: 16,98€
Gebaseerd op 7 beoordeling(en).
 
The Shaedon Resurgence, Book II - The Zar'aranos Deception
In the wake of the fall of Netherea, the Intergalactic Alliance has worked on stabilizing the Xoron home world's molten core. During the past four years, they have only managed to marginally improve the planet's dire conditions. Following the threats made by the Shaedon, several parties are tracing their whereabouts in hopes of stopping their plans. Serra Gomez, the newly appointed CEO of NanoTech Incorporated, is trying to find the android factory the Shaedon use to produce their army. Me..
18,50€ 17,50€
Excl. BTW: 14,46€
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).
 
De Laatste Erfgenaam, Boek 1 - De Saffieren Troon
Het boek begint met een volle maan. Een rode, volle maan. Een Bloedmaan... Wanneer de Orde van het Bloed de macht overneemt in Zuid-Terumen, zit er voor Eleanora niets anders op dan het land te ontvluchten. De Bloedridders en hun Magna Mater zien in het elfenras de bron van alle kwaad. De reis naar Eliflain, het thuisland van haar vader, is vol gevaar. De Rode Hand zit haar op de hielen en het geheime verleden van haar vader roert zich. Eleanora’s vlucht verandert in een zoektocht n..
18,00€ 16,50€
Excl. BTW: 15,57€
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
 
De Tranen van Tataneh
TOT 24-12-2017 IN PRIJS VERLAAGD!   Tataneh mag van vader in de Wereldkamer helpen bij het scheppen van een nieuwe planeet. De onverdeelde aandacht die hij haar schenkt, schiet haar broer in het verkeerde keelgat en in een vlaag van jaloezie besmet hij de planeet met drakeneieren. Moeder moet eraan te pas komen om de draken in slaap te brengen en een ramp te voorkomen. Na duizend jaar worden de moordzuchtige draken uit hun slaap gewekt door prins Abromar en magister Gatorro. Het is..
12,50€ 9,95€
Excl. BTW: 9,39€
Gebaseerd op 10 beoordeling(en).
 
Drägan Duma - boek 1 - Zij Die Hoort
T0T 24-12-2017 IN PRIJS VERLAAGD!   Bloed tegen de autoruit... De nachten van Jill worden regelmatig geteisterd door een nachtmerrie over het ongeluk waarbij ze haar moeder verloor. Haar vader heeft ze nooit gekend. In de nacht nadat ze zestien is geworden, schrikt Jill wakker. Ze gaat naar het slaapkamerraam en ziet buiten de schim van een draak! Ervan overtuigd dat ze droomt, gaat ze ernaartoe en ontmoet de Drägannymare Jordian, een drakenridder uit Drägan Duma. In die parallelle..
15,00€ 12,50€
Excl. BTW: 11,79€
Gebaseerd op 26 beoordeling(en).
 
Het wormgat - boek 1 - Het bloedverbond
Geschikt vanaf ca. 14 jaar. Wat doe je als de tijd plotseling je grootste vijand wordt? Zou jij je staande kunnen houden in een tijd zonder mobieltjes of internet? Waar heel andere wetten gelden en zelfs iets als dagelijks eten niet gegarandeerd is? Elise en haar tweelingbroer Tim vinden een gewonde man die beweert net terug te zijn uit het verleden. Hij vertelt hoe hij door de tijd gereisd is en enthousiast haalt de tweeling hun vrienden Merel en Jim over om gezamenlijk ook een poging ..
17,50€ 15,00€
Excl. BTW: 14,15€
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 
De Afgrond - Boek 1 - Leila, Het Begin
Na duizend jaar dreigt de aarde opnieuw aan het Kwaad ten onder te gaan. De enige die het tij kan keren, is Leila. Zij is de nieuwe Hogepriesteres, maar heeft haar Gaven nog niet heeft ontwikkeld. Hiervoor moet zij zo snel mogelijk de Elfenkoningin Dania zien te bereiken. Leila wordt op haar tocht begeleid door de magische kat Tess en de moordenaar Orvan. Valiant, de broer van Dania, gaat vanuit het Elfenrijk samen met vertegenwoordigers van Gnomen en Trollen op pad om Leila te vinden en op h..
20,00€ 17,50€
Excl. BTW: 16,51€
Gebaseerd op 5 beoordeling(en).
 
De Afgrond - Boek 2 - De Chaos
Leila overleeft ternauwernood de aanval van een colosses, een éénogige reuzeninktvis gecreëerd door Shirah, de Godin van het Kwade. Marsa, de Godin van de Zee, biedt Leila onderdak op het vlaggenschip van de Zwarte Piraten om haar Energie aan te vullen. Daar sluit zij vriendschap met Narija. Op het land zet de groep Valiant de zoektocht naar Leila voort, evenals Orvan met Dongor, Jantha en Ardanus. Shirahs invloed groeit. Ze bespeelt Valiant en leidt Zorc, die dood en verderf zaaiend richting..
20,00€ 17,50€
Excl. BTW: 16,51€
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 
De Al-Qaedaconnectie, deel 2
De wereld is in rep en roer. Israël is in het nauw gedreven, de CIA zit bovenop de ontwikkelingen en Nederland wordt onverbiddelijk meegezogen in de geweldsspiraal. De onbekende groepering de Mohammeds Warriors heeft een nieuwe aanslag in Nederland aangekondigd, maar welk doel hebben ze voor ogen? Het koninklijk huis, het Grachtenfestival, de Westerscheldetunnel? Het is de “denktank”, bestaande uit politie-officier Hans Buurman, NCTB-medewerker Cas van Daelen en Mossadanalist Albert Kooistra,..
15,00€ 12,00€
Excl. BTW: 11,32€
Gebaseerd op 12 beoordeling(en).
 
Emperium - Boek 1 - Nachtval
Met uitvouwbare landkaart (in kleur)! Wat als de goden en de planeten een duister lot verhullen? Nachtval vertelt het verhaal van Bortak de zwaardvechter, Jalt de bakkerszoon, Faya de dienstmaagd en al die anderen die lijden onder het hemelse onheil dat het Emperium bedreigt. Zijn deze kleurrijke karakters slechts figuranten in het duistere spel van het lot, of spelen ze een belangrijkere rol? Nachtval is een buitengewoon fantasyepos dat ons een grimmige spiegel voorhoudt. Wie erin durf..
20,00€ 18,00€
Excl. BTW: 16,98€
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
 
Powered By OpenCart
Celtica's webshop © 2017