De erfgenaam van Herlewinne, Boek 2 - De horden van Behemoth

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

VERWACHT: OKTOBER/NOVEMBER 2017

Cover De horden van BehemothNa de vernietiging van Koes vervolgen de Behemothen hun veroveringstocht. Aanvoerder Ghol Temalog heeft zijn zinnen gezet op het rijke Waegland. Een stroom van vluchtelingen trekt weg uit het oosten, in de hoop asiel te vinden bij Kindar, koning van het Waegland. Onder hen bevinden zich prijsvechtster Jente en heler Nuru, maar ook hun geliefden; de Sorotische rebel Mira en herderszoon Celic.

De vraag die op ieders lippen brandt, is of iemand de Behemothische opmars zal kunnen stoppen. Al gauw wordt duidelijk dat de eerstvolgende strijd in de vrijstaat Maroug zal worden gestreden, een roversnest zonder centraal gezag, waar alleen het recht van de sterkste geldt.

De horden van Behemoth is het tweede boek in de trilogie De Erfgenaam van Herlewinne. De reeks gaat over een wereld in oorlog, waar oude conflicten moeten worden bijgelegd om nieuwe gevaren af te wenden. Een wereld ook waar vriendschap, liefde en trouw het verschil kunnen maken, soms met de hulp van een vleugje magie.

De vrienden Peter van Rillaer en Christophe Vermaelen schrijven al jaren aan De erfgenaam van Herlewinne, een trilogie die zich afspeelt in een middeleeuws aandoende, gefantaseerde wereld. Het tweede boek, De horden van Behemoth, wordt verwacht in oktober of november 2017. 

Illustrator Melchior van Rijn heeft de omslag van dit boek ontworpen.

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/page/de-erfgenaam-van-herlewinne-boek-2-de-horden-van-behemoth/celticapublishing