De Kronieken van Riona - Boek 2 - Getatoeëerde Lelies

Door: Femke De Vos

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Heb je dit boek gelezen? Deel dan je leeservaring door hier een beoordeling achter te laten: De Kronieken van Riona, Boek 2 - Getatoeëerde lelies


Niamh zit in de problemen.

Anderhalf jaar nadat zij de heerschappij van het Rijk op zich heeft genomen, beginnen er vreemde dingen voor te vallen. Wat start met het hier en daar opduiken van kleine, onschuldige wezentjes, escaleert al snel. Mensen raken vermist, dorpen worden uitgeroeid. Alleen vergeten kennis kan Niamh nu nog leiden.

Deze dient zich aan in het verhaal van Elise, de mooiste aller Yfud, die leefde in de tijd dat de poorten van het Onderwoud wijd openstonden en de Ouderen nog vrij rondliepen. Net zoals elk meisje op de eilanden werd Elise vanaf haar derde zonder verdoving getatoeëerd. Enkel de kinderen die deze marteling doorstonden, werden tot Yfud gekozen en aan de machtigste mannen van het Rijk uitgehuwelijkt. En dat is precies waar Elise tegenin gaat.

Slaagt zij erin om deze traditie omver te werpen, of zet ze dingen in gang die haar vermogen ver te boven gaan?

En boven alles, is Niamh in staat om lessen te trekken uit de ervaringen van Elise?

Het tweede deel van de serie De Kronieken van Riona neemt de lezer mee naar een tijd in het Rijk waarin pijn, schoonheid en macht onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

Getatoeëerde LeliesFemke De Vos presenteert met Getatoeëerde Lelies een bijzonder vervolg op Verraad in de fantasyserie De Kronieken van Riona. De lezer leert meer over het Rijk Riona en de soms bizarre gebruiken van deze vreemde wereld.

De Kronieken van Riona - Boek 2 - Getatoeëerde Lelies is sinds oktober 2015 beschikbaar via elke (internet)boekwinkel voor € 17,50. Wil je een gesigneerd exemplaar bestellen? Dat kan via Celtica's webshop. Celtica Publishing neemt de helft van de verzendkosten voor haar rekening.

De serie De Kronieken van Riona is geschreven voor young adults vanaf vijftien jaar, maar kan zeker ook door volwassenen gelezen worden. Wil je misschien een voorproefje? Dan kun je hier alvast de Proloog en Hoofdstuk 1 lezen.

De cover is ontworpen door Ronald Helmstrijd.

Gebruikte Tags: boek fantasyserie femke_de_vos vervolg

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/page/de-kronieken-van-riona-boek-2-getatoeeerde-lelies/celticapublishing