Drägan Duma - Boek 1 - Zij Die Hoort

Door: Patty van Delft

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Derde plaats Hebban Fantasy Awards 2014

Heb je dit boek gelezen? Deel dan je leeservaring door hier een beoordeling achter te laten:
Drägan Duma - Boek 1 - Zij Die Hoort

* * *

* * *
Bloed tegen de autoruit...

De nachten van Jill worden regelmatig geteisterd door een nachtmerrie over het ongeluk waarbij ze haar moeder verloor. Haar vader heeft ze nooit gekend.

In de nacht nadat ze zestien is geworden, schrikt Jill wakker. Ze gaat naar het slaapkamerraam en ziet buiten de schim van een draak! Ervan overtuigd dat ze droomt, gaat ze ernaartoe en ontmoet de Drägannymare Jordian, een drakenridder uit Drägan Duma. In die parallelle wereld zijn draken een verbond met de mensen aangegaan om de kwaadaardige Morbiden het hoofd te bieden.

Jill blijkt door haar bloedlijn van vaders kant voorbestemd te zijn om in Drägan Duma opgeleid te worden tot Drägnnymare. Ze krijgt slechts een paar dagen de tijd om te beslissen of ze dit werkelijk gaat doen.

Verward blijft ze achter. Moet ze alles wat ze kent achter zich laten en de overstap maken naar het onbekende Drägan Duma?

Zij Die Hoort is het eerste deel van de meeslepende fantasytrilogie Drägan Duma, een vreemde wereld waar een grote verantwoordelijkheid op Jills schouders gelegd wordt.

Drägan Duma - Zij Die Hoort

Wil je alvast een voorproefje lezen? Dat kan! Klik op de link en lees de proloog en het eerste hoofdstuk van Drägan Duma - Zij Die Hoort.

De Haagse schrijfster Patty van Delft debuteert met Zij Die Hoort, het eerste deel van de meeslepende trilogie Drägan Duma. In Zij Die Hoort spelen verdriet en verlies, maar vooral ook vriendschap en heldhaftigheid een grote rol. Ver van de haar bekende wereld ontdekt de zestienjarige Jill wie ze werkelijk is.

Drägan Duma - Zij Die Hoort
is vanaf 14 april 2014 beschikbaar via elke (internet)boekwinkel voor € 17,50, maar natuurlijk kun je hier een (op verzoek gesigneerd) exemplaar bestellen via Celtica's webshop. Celtica Publishing neemt de helft van de verzendkosten voor haar rekening.

De serie Drägan Duma is geschreven voor young adults - vooral meisjes - vanaf veertien jaar, maar is ook zeker een aanrader voor volwassenen.

De cover is ontworpen door Dominik Broniek.

Gebruikte Tags: draak draken fantasy fantasytrilogie hebban_fantasy_award jongvolwassenen patty_van_delft youngadult

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/page/dragan-duma-boek-1-zij-die-hoort/celticapublishing