Emperium - Boek 1 - Nachtval

Door: Bas Kock

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Heb je dit boek gelezen? Deel dan je leeservaring door hier een beoordeling achter te laten: Emperium, Boek 1 - Nachtval

 

Met uitvouwbare landkaart (in kleur)!

Wat als de goden en de planeten een duister lot verhullen?

Nachtval vertelt het verhaal van Bortak de zwaardvechter, Jalt de bakkerszoon, Faya de dienstmaagd en al die anderen die lijden onder het hemelse onheil dat het Emperium bedreigt. Zijn deze kleurrijke karakters slechts figuranten in het duistere spel van het lot, of spelen ze een belangrijkere rol?

Nachtval is een buitengewoon fantasyepos dat ons een grimmige spiegel voorhoudt. Wie erin durft te kijken, herkent verontrustende overeenkomsten tussen het Emperium en onze hedendaagse samenleving. Een maatschappijkritische roman, vol verwijzingen naar de literatuur, religie en  geschiedenis.

Anderen over het werk van de auteur:

‘Prachtig geschreven. Spannend en mysterieus!’ – Jury Raadselige Roos

‘Creatief en onconventioneel!’ – Jury Trek Sagae

Cover Emperium, boek 1 - NachtvalBas Kock debuteert in april 2016 met Nachtval, het eerste deel van de dark-fantasytrilogie Emperium.

Emperium, boek 1 - Nachtval is sinds 11 april 2016 beschikbaar via elke (internet)boekwinkel voor € 20,00. Wil je een gesigneerd exemplaar bestellen? Dat kan via Celtica's webshop. Celtica Publishing neemt de helft van de verzendkosten voor haar rekening.

De serie Emperium is geschreven voor volwassenen, maar kan zeker ook door young adults gelezen worden. Wil je misschien een voorproefje? Dan kun je hier alvast de eerste 25 bladzijden lezen.

De cover is ontworpen door Ronald Helmstrijd.

Gebruikte Tags: bas_kock dark_fantasy dark_fantasytrilogie emperium fantasy fantasyepos nachtval

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/page/emperium-boek-1-nachtval/celticapublishing