Het wormgat, Boek 1 - Het bloedverbond

Door: Iris Fontijn

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Heb je dit boek gelezen? Deel dan je leeservaring door hier een beoordeling achter te laten: Het wormgat, Boek 1 - Het bloedverbond


Wat doe je als de tijd plotseling je grootste vijand wordt?

Zou jij je staande kunnen houden in een tijd zonder mobieltjes of internet? Waar heel andere wetten gelden en zelfs iets als dagelijks eten niet gegarandeerd is?

Elise en haar tweelingbroer Tim vinden een gewonde man die beweert net terug te zijn uit het verleden. Hij vertelt hoe hij door de tijd gereisd is en enthousiast haalt de tweeling hun vrienden Merel en Jim over om gezamenlijk ook een poging te wagen. Het lijkt een onschuldig avontuur, zo aan het begin van hun schoolvakantie, maar vooral Merel zit het helemaal niet lekker...

In Het bloedverbond, het spannende eerste deel in de trilogie Het wormgat van Iris Fontijn, belanden vier jongeren in een werkelijkheid die de hedendaagse mens ontgaat.

"Voorkant "HetIris Fontijn debuteert in juli 2016 met Het bloedverbond, het eerste deel van de trilogie Het wormgat. Het verhaal draait om het thema tijdreizen en hoe vier hedendaagse jongeren zich staande moeten houden in het verleden. Daarom kan het het beste betiteld worden als historische fantasy-SF.

Het wormgat, boek 1 - Het bloedverbond is vanaf half juli 2016 beschikbaar via elke (internet)boekwinkel voor € 17,50. Wil je een gesigneerd exemplaar bestellen? Dat kan via Celtica's webshop. Celtica Publishing neemt de helft van de verzendkosten voor haar rekening.

De serie Het wormgat is vooral bedoeld voor young adults vanaf veertien jaar, maar is ook zeker een aanrader voor volwassenen met een voorkeur voor historie met een SF-insteek. Wil je misschien een voorproefje? Dan kun je hier alvast de eerste twintig bladzijden lezen.

De cover is ontworpen door Frederick van de Bunt.

Gebruikte Tags: fantasy_sf historie iris_fontijn jongeren tijdreizen trilogie young_adult

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/page/het-wormgat-boek-1-het-bloedverbond/celticapublishing