Zoek je redactionele ondersteuning?

Schakel de hulp van Rianne Lampers in

Rianne Door Rianne
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Add to favorites
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Rianne LampersJe hebt een roman geschreven, of een wedstrijdverhaal, maar twijfelt eraan of je werk goed genoeg is voor publicatie of deelname aan de wedstrijd die je in gedachten hebt.

Wat je kunt doen, is mij om redactionele ondersteuning vragen. Ik ben Rianne Lampers, zelf schrijfster van meerdere romans en uitgever van Celtica Publishing. Ik wil mijn kennis en ervaring dolgraag doorgeven aan anderen en van elk project dat ik ondersteun, leer ik weer iets nieuws. Niet voor niets is mijn motto: blijf leren, je leven lang.

Als je mijn hulp wilt inschakelen, stuur dan een e-mail aan: Celtica Publishing. In overleg met elkaar stuur ik je een offerte en als je die accepteert, dan kunnen we samen aan de slag!

Anderen zijn je voorgegaan en reageren heel tevreden op mijn redactionele ondersteuning en adviezen. Het werk van een aantal schrijvers vond ik zo goed, dat ik hen aan mijn fonds heb toegevoegd. Hun boeken kun je hier op de website vinden!

Hieronder wat citaten uit de reacties die ik ontving:

  • Heel veel dank voor je opmerkingen. Ik heb ze uiteraard pas vluchtig bekeken, maar je kritiek is helder en heel herkenbaar. Sommige zaken gewoon om aan te passen, maar ook je opmerkingen over perspectieven: daar moet ik mij echt in gaan verdiepen. Beslist iets dat mij verder op weg kan helpen. (Thur)

  • Heel erg bedankt. Ik heb het rapport doorgelezen en het document doorgebladerd. Wat je zegt en voorstelt klinkt hartstikke goed en is herkenbaar (Nederlands was altijd mijn slechtste vak, dus ik had eerlijk gezegd meer taalfouten verwacht). Ik ga zeker je aanpassingen overnemen, ervan leren en kijken waar ik het nog kan verbeteren. (Maite)

  • Bedankt voor je positieve feedback. Je legt de vinger precies op de juiste plek, want ik had zelf ook het gevoel de personen en het verhaal onvoldoende tot leven te brengen. Ik zal met jouw aanwijzingen het verhaal opnieuw doorwerken. (Frans)

Gebruikte Tags: redactie schrijven uitgeven uitgever

Volg Celtica Publishing! Volg Celtica Publishing!

 

Copyright 2011-2017 © Celtica Publishing
http://www.celtica-publishing.nl/page/zoek-je-redactionele-ondersteuning/celticapublishing