Yolinda Vixen

Yolinda is altijd een ‘beetje anders’ geweest, ze zag de wereld door andere ogen dan de kinderen met wie zij opgroeide. Ze was typisch het meisje dat nooit opviel, maar iedereen verandert… Met het ouder worden ontmoette zij mensen met andere lifestyles dan de doorsnee en ze werd geïntroduceerd in een heel andere wereld dan die ze tot dan toe kende. Eindelijk kon ze zichzelf zijn!

De eerste keer dat een fotograaf haar benaderde, dacht ze dat hij een grapje maakte. Maar al direct na de eerste fotoshoot was ze verkocht. De cover van Het duistere pact is een foto uit die allereerste fotoshoot, genomen door Jan Langenacker. Yolinda was toen vijftien jaar oud. Op de cover van Vooravond van Armageddon is ze alweer een aantal jaren verder; deze is genomen door Maxime Avet, een internationale fotograaf – onder meer voor latex en fetish mode – die woonachtig is in Frankrijk.

Zich laten fotograferen is uitgegroeid tot meer dan zomaar een hobby. Het heeft haar gemaakt tot de vrouw die ze nu is: Yolinda Vixen, alles behalve een doorsnee fotomodel!

Op 8 september 2013 presenteerde Yolinda Vixen haar eerste boek: My sultry confessions, een bundel met sensuele verhalen, dat uitgebracht is bij CPR. Het boek is beschikbaar als hardcover en als e-book verkrijgbaar bij elke (internet)boekhandel.

Zie hier voor meer over Yolinda Vixen.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 8