Boekpresentatie “Nachtval” op 10 april 2016

Cover NachtvalOp 10 april is het zover: dan wordt Nachtval, het eerste boek in de dark-fantasytrilogie Emperium door de Bredase schrijver Bas Kock gepresenteerd. De presentatie vindt plaats op zondagmiddag 10 april op STEK in Breda. In de groene loods achter op het terrein neemt wethouder Marianne de Bie van Cultuur het eerste exemplaar van het boek in ontvangst.

Schrijven en de hang naar avontuur vormen de rode draad in het leven van Bas Kock. Met Emperium heeft hij een wereld weten te creëren die ondanks grote verschillen toch verbazend veel op de onze lijkt. Of, zoals het op de achterflap beschreven staat:

Nachtval is een buitengewoon fantasyepos dat ons een grimmige spiegel voorhoudt. Wie erin durft te kijken, herkent verontrustende overeenkomsten tussen het Emperium en onze hedendaagse samenleving. Een maatschappijkritische roman, vol verwijzingen naar de literatuur, religie en  geschiedenis.

Wil je alvast een voorproefje? Dat kan! Onderaan de boekenpagina van Nachtval vind je een link naar de eerste 25 bladzijden van het boek.

Ben je razend benieuwd en wil je het boek gesigneerd en voorzien van een prachtige, uitvouwbare kaart direct na het verschijnen ontvangen? Bestel hem dan nu alvast in Celtica’s Webshop!

Datum boekpresentatie: 10 april 2016
Tijd: 14.30 – 17.00 uur
Plaats: STEK, Veilingkade 9a, Breda
(Gratis parkeren aan de Veilingkade)

PROGRAMMA
14.30 Ontvangst
15.00 Optreden Marco Martens
15.30 Woordje van de uitgever
15.40 Voordracht uit Nachtval
15.45 Woordje van de schrijver
15.50 Woordje van wethouder De Bie
15.55 Aanbieding eerste exemplaar Nachtval
16.00 Borrel en uitdelen boeken
17.00 Einde boekpresentatie