Castlefest een enorm succes

Vier fantastische schrijfstersCastlefest 2014 was geweldig druk, vreselijk warm, oergezellig en boven alles een enorm succes! Drie dagen lang was het zowel in de tent van de Schrijversmarkt als daarbuiten een echt feest. Evi F. Verhasselt, Femke De Vos, Patty van Delft en Rianne Lampers vertelden meer over hun werk en signeerden hun fantasyboeken voor een ieder die daarin geïnteresseerd was. En dat waren er veel! Grootste hits (meeste verkocht) waren:

  • Drägan Duma – Zij Die Hoort
  • De Tranen van Tataneh
  • De Kronieken van Riona – Verraad

Op zondag heeft Ronald Helmstrijd, die niet alleen grafisch ontwerper maar ook fotograaf is, van de aanwezige schrijfsters mooie plaatjes geschoten die later op de website en in de nieuwe catalogus komen te staan.

Wat zo leuk is aan fantasyfestivals, is dat iedereen zichzelf mag laten zien zoals hij of zij zichzelf graag ziet. Ondanks de hitte kleedden velen zich in prachtige kostuums en schminckten zich bijvoorbeeld als kattenmensen, er liep een als draak vermomde man rond, een man die de ene dag als de koningin uit Alice in Wonderland kwam en de andere dag als een aardbei. De superheld bij de foto’s was een man aan wie we vroegen of hij het niet vreselijk warm vond. Warm wel, maar hij wilde toch echt zijn pak aan. Alleen de helm droeg hij bij zich in een tas, maar voor ons wilde hij die graag showen. Sommigen zouden hem als “simpel” bestempelen, wij zagen hem zoals hij tijdens Castlefest was: als een superheld!

Hieronder een kleine foto-impressie van Castlefest. Wil je er nog meer zien? Dat kan op de website van Patty van Delft.

Vind je leuk wat je hier leest en ziet? Laat dan een berichtje achter!

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 13