Celtica viert feest: Dolle duo’s, toffe trio’s en meer!

FeestdagenaanbiedingenDe feestdagen staan weer voor de deur en er wordt volop gezocht naar leuke, mooie, interessante en bijzondere cadeaus. Boeken zijn dat allemaal, zeker die in het fantastische genre. Maar ook meer realistische verhalen zitten boordevol spanning, ontroering en beleving. Celtica beseft ook dat het leven dit jaar flink duurder is geworden, vandaar heel veel mooie aanbiedingen.

Dolle duo’s, toffe trio’s en meer!

Eén boek is geen boek… Met dit in gedachte heeft Celtica scherpe prijzen bedacht voor de tweeluiken, trilogieën, voor de vijfdelige serie De Afgrond en natuurlijk zijn er ook aanbiedingen voor een flink aantal losse boeken. Kijk snel in Celtica’s Webshop of er iets bij zit voor jou.

Alle e-books met 2 euro korting

Voor degenen die liever vanaf een e-reader lezen is er ook goed nieuws: van 30 november tot en met 24 december 2022 geldt op alle e-books een korting van 2 euro.

Aanbiedingen tot en met 24-12-2022

Helaas is in de e-mailing een fout geslopen. De aanbiedingen gelden van 30 november 2022 tot en met 24 december 2022 (en niet 2024 of 2023 zoals eerder gemeld).