De Celtica Vipsters zijn bekend!

Tot en met 26 december 2017 konden boekenbloggers/-vloggers zich aanmelden om Celtica’s Vipsters te worden.

Wat is nu precies een Vipster, zul je je afvragen. Hier hebben we in Celtica’s Magazine uitgebreid aandacht aan besteed, maar ik zal het hier in het kort nog eens samenvatten.

Onze Vipsters krijgen elk kwartaal een boek van Celtica Publishing waar zij een eerlijke recensie over zullen schrijven en op hun blog/vlog aandacht aan zullen besteden.

Onze Vipsters mogen een column aanleveren voor in Celtica’s Magazine over de boeken die zij gekregen hebben.

Onze Vipsters zullen zich via hun blog/vlog en sociale media inzetten om Celtica Publishing te promoten bij hun vrienden en vriendinnen.

Wil je de uitgebreide versie lezen? Kijk dan in  Celtica’s Magazine van oktober 2017.

De keus is gevallen op…

Na de sluitingsdatum heeft er een selectie plaatsgevonden en het doet mij enorm veel plezier om te mogen melden dat de volgende vier zijn uitgekozen:

 

Zij gaan dit jaar boeken van Celtica Publishing lezen, recenseren en promoten. We zijn enorm blij met hen en gaan ervan uit dat we van 2018 met elkaar een fantastisch boekenjaar gaan maken. Je zult onze ervaringen kunnen lezen in Celtica’s Magazine. Wil jij ook op de hoogte blijven? Registreer je dan in Celtica’s Webshop en ontvang maandelijks een mailtje met daarin de link naar het allernieuwste magazine. Je krijgt gegarandeerd géén spam, geen ongevraagde reclame en je gegevens worden niet doorverkocht. Wel krijg je dus maandelijks een mail én je krijgt een e-verhaal als welkomstcadeau. Velen zijn je al voorgegaan, dus ik zou zeggen: kom erbij!