De Tranen van Tataneh – verschijnt 27 oktober 2013

Het is misschien al twee jaar geleden dat Celtica Publishing op een forum op een vervolgverhaal stuitte waar zij onmiddellijk zó enthousiast over was, dat ze niet kon wachten om het uit te mogen geven. Het verhaal was echter pas in wording.Toen de schrijfster ermee akkoord ging dat Celtica Publishing het verhaal als boek zou uitgeven, werden er geen delen meer op het forum geplaatst. Dat hield in dat ook de uitgever niet wist hoe het verhaal verder ging.

Tot juni van dit jaar, toen eindelijk het definitieve manuscript in de digitale postbus viel. De uitgever is gaan zitten, gaan lezen, en kon niet meer stoppen… En nadat de laatste bladzijde was omgeslagen? Een brede lach, tevredenheid, maar ook een onstilbare honger naar meer.

Zoals op de achterflap vermeld staat, is Evi F. Verhasselt een meester-verteller die de lezer op onnavolgbare wijze weet te boeien. De Tranen van Tataneh is humoristisch, spannend én ontroerend. Als de laatste bladzijde is omgeslagen, hunker je slechts naar meer…

Op de boekenpagina van De Tranen van Tataneh kun je de proloog van deze geweldige fantasyroman lezen. Daarin wordt nog met geen woord gerept over de slechteriken en onwaarschijnlijke helden die in het verhaal rondlopen, waaronder een blinde elf, een krankzinnige zieneres en een eekhoorn.

Maakt dit je al nieuwsgierig? Kom dan op 27 oktober 2013 naar de fantasybeurs Bryggias in de Brugse Beurshal om een door de schrijfster gesigneerd exemplaar te kopen. Woon je in Nederland, wil je de schrijfster ontmoeten en kun je het opbrengen te wachten tot 7 en 8 december 2013? Kom dan naar de Midwinterfair in Archeon, Alphen aan den Rijn, want ook daar zal zij aanwezig zijn.

Maar natuurlijk kun je het boek ook in Celtica’s webshop bestellen, al dan niet gesigneerd.

Het ontwerp van de cover heeft de uitgever op verzoek van de schrijfster in de capabele handen van Melchior van Rijn gelegd, en hij heeft opnieuw een kunstwerk geleverd. Als je op de plaatjes hieronder klikt, kun je zien hoe een dergelijk ontwerp evolueert van schets naar omslagplaat en vervolgens naar daadwerkelijke boekomslag.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 4