“Drägan Duma – Een Onbreekbare Band” verschijnt eind juli 2018

Fans van Patty van Delft en de Drägan Duma trilogie wisten al wel dat er een vierde boek zou komen. Nu kan ik melden dat het manuscript naar de drukker is. Een Onbreekbare Band zal eind juli overal verkrijgbaar zijn, natuurlijk ook via Celtica’s Webshop.

Let op: de snelle bestellers die het boek via de webshop kopen, krijgen er een leuk cadeautje bij (zolang de voorraad strekt). En de eerste 50 krijgen ook nog eens een kaart van Drägan Duma op A5-formaat!
Wil je het boek gesigneerd ontvangen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij je bestelling.

Boek 4 in een trilogie?

Nu zullen er mensen zijn die zich afvragen hoe dit zit. Een trilogie bestaat immers uit drie boeken, niet uit vier. Daar doet Patty dan ook niets aan af. De trilogie ging over Jill Drakena, een meisje dat hier op aarde woont en de keuze krijgt om opgeleid te worden tot drakenridder in de parallelle wereld Drägan Duma. De drie boeken vormen met elkaar een afgerond geheel.

Drägan Duma – Een Onbreekbare Band speelt zich 330 jaar voor de trilogie af en is als zelfstandig boek te lezen. Het vertelt het verhaal van de avontuurlijke Feniksa Drakena van de Silverfangbloedlijn die leeft in de tijd dat de band tussen draak en mens nog maar net tot stand gekomen is. Haar familie behoort tot de machtigste in haar wereld en zij is voorbestemd om als vrouwe over het Slot en de bijbehorende landerijen te heersen.

Feniksa kan zich echter slechts met moeite in haar rol schikken. Ze hunkert naar vrijheid en zet zich af tegen haar ouders.

En dan wordt zij uitgekozen om zich te verbinden met Danaleth, een groene draak…

Een Onbreekbare Band is een verhaal over moeilijke keuzes, angst voor het onbekende, diepe banden aangaan en een wanhopige strijd om te overleven.

Net als in de voorgaande drie boeken neemt Patty de lezer op onnavolgbare wijze mee naar Drägan Duma, een wereld waar draken nog een eigen plek hebben.