Even voorstellen aan de vier nieuwe Celtica Vipsters

Vorig jaar introduceerde Celtica Publishing vier boekenbloggers/-vloggers die een jaar lang mee mochten kijken met de uitgeverij. Deze bijzondere functie kreeg de eretitel van Celtica Vipster. Nakita Veltman, Floor Daasvand, Vanne Vannede en Vincenzo Dreessen waren de eerste personen die deze titel mochten dragen. Na een jaar intensief met elkaar te hebben opgetrokken, was eind december het moment van afscheid. Geen hard afscheid, want de relatie was en is goed en warm; we blijven contact met elkaar houden.

De nieuwe Vipsters

Voor 2019 zijn er vier nieuwe Celtica Vipsters gekozen. Net als een aantal anderen hadden zij aangegeven heel graag het stokje te willen overnemen. Uit de inzendingen zijn gekozen:

In de februari-editie van Celtica’s Magazine verschijnt het eerste interview met een van de Vipsters; Jeffrey Debris gaat in gesprek met Melanie Hoogvliet van boekenblog Bookstamel. Verder zal in het magazine in het kort wat meer over de dames verteld worden. Ja, het zijn deze keer alleen dames. Dus mochten er heren zijn die graag lezen en daarover bloggen of vloggen, zet dan alvast in je agenda dat je je in december kunt aanmelden als mogelijke Celtica Vipster voor 2020!

Voor nu raad ik alle liefhebbers van lezen – en dan vooral in het fantastische genre – aan om de Celtica Vipsters te volgen via sociale media, hun blog/vlog en natuurlijk via Celtica’s Magazine.