Even voorstellen: Dawn Faber

Dawn Faber-kleinOp 7 september verschijnt bij Celtica Publishing de eerste horrorroman van Dawn Faber, getiteld Heideduvel, zowel als paperback en als e-book.

Nu is de schrijfster niet echt nieuw voor Celtica, want Dawn Faber is het pseudoniem van Nathalie Kokke, die eerder bij de romantische tak CPR Bink en het vervolg Nozem uitbracht. Juist omdat die in zo’n heel ander genre geschreven zijn dan horror, heeft Nathalie ervoor gekozen een pseudoniem te gebruiken voor haar griezelverhalen.

Heideduvel is een verhaal dat boeit van begin tot eind en dat heel toegankelijk geschreven is. Het zou allemaal zomaar echt kunnen zijn en voor je het weet zit je zó in het verhaal, dat je niet meer kunt stoppen.

In Celtica’s Magazine van september wordt Heideduvel uiteraard aangekondigd. We zijn bezig om een blogtour op touw te zetten. Verder komt er een interview met Dawn Faber met een recensie op de boekenblog Indeboekenkast. Alles bij elkaar gaan we na de zomervakantie lekker van start!

Meer weten?

Wil je meer weten over Dawn Faber? Klik dan op de link van haar naam. En je kunt Heideduvel nu al vinden en voorbestellen in de webshop. Daar vind je ook het inkijkexemplaar, zodat je alvast een voorproefje kunt nemen van het verhaal.