Evi F. Verhasselt en Rianne Lampers signeren tijdens de Antwerp Convention

Kom je naar de Antwerp Convention op 27 april 2014? Leuk, want Celtica Publishing staat daar ook. Natuurlijk met de nieuwe titels De Kronieken van Riona – Verraad van Femke De Vos en Drägan Duma – Zij Die Hoort van Patty van Delft, maar ook alle andere boeken gaan mee.

De kraam zal bemand worden door Evi F. Verhasselt, de schrijfster van het onnavolgbare fantasyverhaal De Tranen van Tataneh en Rianne Lampers, die onder andere De vriend van de koning schreef. Als je altijd al een boek van een van hen had willen hebben, dan is dit je kans om een gesigneerd exemplaar te bemachtigen!

Kun je er niet bij zijn? Dat is jammer, maar niet getreurd. De boeken zijn algemeen verkrijgbaar via internetboekhandels en natuurlijk via Celtica’s webshop. Wil je ze echt in je handen gehad hebben voor je een exemplaar koopt, dan kan dat in Standaard Boekhandel Waregem, waar het boek van Femke De Vos in te zien en te koop is, en in Standaard Boekhandel Ekeren (beide BE) waar bijna alle titels te koop zijn. In Nederland kun je naar boekhandel Het Verboden Rijk in Oosterhout gaan; ook hier vind je bijna álle titels.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 3