Evi F. Verhasselt leest voor in Standaard Boekhandel Ekeren

Evi F. VerhasseltTer ere van de Openboekdagen is Evi F. Verhasselt op zondag 29 oktober 2017 vanaf 17.00 uur te vinden in Standaard Boekhandel Ekeren, Dorpsstraat 31 in Ekeren, België. Evi zal er samen met schrijver Staf Schoeters voorlezen uit eigen werk. Misschien licht zij zelfs een tipje van de sluier over boek 2 van De Laatste Erfgenaam op!

Evi is de schrijfster van De Tranen van Tataneh, een vlot geschreven, humoristisch fantasyverhaal boordevol actie en niet alledaagse helden. Let op: met de komende feestdagen in gedachten geldt vanaf 29 oktober tot 24 december 2017 voor dit boek een leuke actieprijs!

Met het uitbrengen van De Saffieren Troon, het eerste boek in de fantasyserie De Laatste Erfgenaam, is zij een wat serieuzere weg ingeslagen. Wanneer de Orde van het Bloed de macht overneemt in Zuid-Terumen, zit er voor hoofdpersoon Eleanora niets anders op dan het land te ontvluchten. De reis naar Eliflain, het thuisland van haar vader, is vol gevaar. Eleanora’s vlucht verandert al snel in een zoektocht naar antwoorden. Er is echter één antwoord dat niemand wil geven: haar ware naam.

In de serie De Laatste Erfgenaam neemt Evi de lezer mee op Eleanora’s reis door Du’var-dai. Heden en verleden vermengen zich tot een ingewikkelde kluwen. Waar kwamen de Ouden vandaan? Waarom lieten zij hun tronen achter? En is Eleanora werkelijk de knoop die de geschiedenis verbindt met het heden?

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 2