Fantastic Reads (and where to find them)

Fantastic Reads 11 novemberStap in een andere wereld tijdens de Fantasy & Sci-Fi book fair Fantastic Reads!

Op zaterdag 11 november vindt in de LocHal het allereerste Fantasy & Sci-Fi event van Tilburg plaats. Ontmoet je favoriete auteurs, snuffel rond in de boekenwinkel van Anderwereld of shop bookish goodies bij o.a. Leora Aileen Shop, The Booknerdgiftshop, Dromelijn en meer!

Tientallen fantasy en sci-fi uitgevers zullen aanwezig zijn (waaronder Rianne Lampers van Celtica Publishing) met hun bekendste schrijvers. Van Celtica Publishing zijn Patty van Delft, Marleen Dolman, Anna López Dekker en Esther Wagenaar van de partij.

Bezoek de lezingen, panelgesprekken (met Patty van Delft) en schrijfworkshops, zoals de workshop Fantasy Personages van Anna López Dekker en Esther Wagenaar.

Heb je zelf een verhaal geschreven of een fantastisch idee, kom het dan pitchen!

Verder is er live muziek van Compagnie Gallimaufry en Cathinca van Sprundel, Abe de verteller,  Dungeons & Dragons workshop, Magic the Gathering, table-top fantasy en meer!

Twijfel je of je verkleed wilt komen? Gewoon doen!

Toegang is gratis!

En nog mooier: de eerste 100 bezoekers krijgen een goodiebag vol met allerlei fantastische bookish goodies die te maken hebben met boeken in het fantastische genre!

Fantastic Reads is een samenwerking tussen Bibliotheek LocHal en Boekhandel AnderWereld.

Meer info en inschrijven voor de workshops? Kijk op: Fantastic Reads | LocHal

Bibliotheek LocHal Tilburg
Burgemeester Brokxlaan 1000