Femke De Vos in de media

Femke De VosIn diverse kranten, waaronder de WK (Wekelijkse Krant van Westvlaanderen), verschenen prachtige artikelen over Femke De Vos en haar boek De Kronieken van Riona – Verraad. In de WK legt zij uit hoe zij ondanks haar dyslexie schrijfster is geworden. Interessant en leuk om te lezen, net als haar boek dat het eerste deel is in een serie van vier.

Nog meer leuk nieuws over Femke De Vos: de Vlaamse tv-zender WTV, wil haar graag in hun programma “Alles goed” hebben voor een praatje over haar boek “De Kronieken van Riona – Verraad”. Donderdag 17 april 2014 om 10.00 uur ‘s ochtends zal zij, samen met uitgever Rianne Lampers, aanwezig zijn in de studio in Roeselare. Later meer hierover!

Ben je nieuwsgierig naar Femkes boek? Dat is in elke (internet)boekwinkel te bestellen, en als je in de buurt woont: het ligt in Waregem in de Standaard Boekhandel; vanaf 27 april in Standaard Boekhandel Ekeren en aan meer verkoopadressen wordt gewerkt.

Als je een gesigneerd exemplaar wilt hebben, bestel dan via Celtica’s webshop: De Kronieken van Riona – Verraad. Want koop je in april? Dan krijg je ook nog eens twee digitale verhalen cadeau!

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 4