Foto’s Fantastyval en Boekenfestijn

Patty en Evi signerenOp 14 en 15 juni 2014 vond op het mooie landgoed de Wouwse Plantage Fantastyval plaats. Even leek het zaterdag een bewolkte dag te worden, maar tegen de middag trokken de wolken op en was er volop zonneschijn. Dat had zijn positieve weerslag op het pubilek, dat kon genieten van leuke marktkraampjes, voorstellingen en muziek. En natuurlijk waren er ook boeken in het fantastische genre te koop, van Books of Fantasy, Macc Uitgeverij, Zilverbron, natuurlijk Celtica Publishing en misschien nog andere uitgevers die ik vergeten ben.

Iets minder druk bezocht, maar zeker de moeite van de reis naar Venlo waard, was het Boekenfestijn op woensdag 18 juni 2014. Dit initiatief van Bibliotheek De Ruit was bedoeld voor taalstimulering, boekenpromotie en ten behoeve van het spaarprogramma voor de voorstelling LOET MOET van Ruth Bakker, dat men graag naar Venlo wil halen voor kinderen in armoede. Een initiatief dat absoluut navolging verdient! Wil je hier ook iets aan bijdragen? Neem dan contact op met Bibliotheek De Ruit!
Bij dit leuke evenement waren onder andere schrijfsters Evi F. Verhasselt en Rianne Lampers van Celtica Publishing aanwezig. Andere schrijfsters waren Rik Raven, Kim ten Tusscher, Anne-Marie van der Heijden (tevens illustrator) en Monique van der Zanden van De Wereldboom. En verder was boekhandelaar Wim Krings van Boekhandel Krings uit Sittard erbij.

Totaal aantal afbeelding(en) in deze galerie (klik voor vergroting): 15